FARKKUKELIT! !!

IMG_9453 (kopio)

Farkut, jamekset, farmarit. Minulla useimmiten Levikset. Ne ovat täällä taas, pitkän, kuuman ja farkuttoman kesän jälkeen. Keväällä, kun on käyttänyt farkkuja melkein joka päivä noin kymmeen kuukauden ajan, on vaikea kuvitella farkutonta kesää. Niin se kuitenkin taas meni, en käyttänyt edes 501:siä kertaakaan koko kesänä. Yhdet revityt pöksyt ja toiset löysät boyfriendit olivat jalassa paristi, mutta muuten mentiin sortsi- ja hamelinjalla.

IMG_9408 (kopio) IMG_9429 (kopio)

Nyt tuli sadepäivät ja vedin farkut jalkaan. Se tunne on niin hyvä. Vanhat ystävät yhdessä taas. Farkut jalassa ei tarvitse miettiä, istuuko jalat liian levällään. Ei tarvitse huolehtia vesipesusta, ja kaikki vaatteet sopivat farkkujen kanssa. Rakastan farkkuja. Olen farkkutyttö. Oi onnea!

IMG_9456 (kopio)IMG_9458 (kopio)

Eilen meni ystävien kanssa myöhään ja sain keskiyön paikkeilla kotiin matkatessani oppia, että farkun huonoja puolia on se, kuinka huonosti se kuivaa. Vettä tuli taivaan täydeltä ja yritin juosta sinisen sateenvarjoni alla suojassa. Kastuneet kengät hiersivät kantapäät verille ja paperikassissa kannetut tavarat tippuivat pohjan läpi märkään maahan. Farkut olivat märät ja mieli etukäteis kaamoksessa.

Ainakin on farkkukelit.

–       Henriikka

farkut/Diesel, Carlings (saatu), paita/second hand, kengät/Vagabond

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.