Lempitanssireleet, osa yksi

Sain joitakin päiviä sitten kuulla toiveen, että lempitreenivaatteista olisi hauska saada juttu. On ain mukava kuulla juttutoiveita ja pyrinki niitä toteuttelemaan, mutta etenkin tämä treenijuttu kolahti tosissaan. Tanssin monia monia tunteja viikossa ja tämän vuoksi myös luonnollisesti vietän monen monta tuntia tanssikuteissa. Ja siksi on jees esitellä myös sen puolen tyyliä. (Ongelmana usein on tanssituntien huono kombo: valokuvat ja treenihiki..)
Mutta tässäpä vähä alottelua lemppari treenireleille: Katutyylien tanssijana sniikkerit ovat olennainen osa asukokonaisuutta. Ja sen lisäksi, että kengät ovat kivannäköiset, on tärkeää myös kiinnittää oikeasti huomiota niiden laatuun. Itse kärsin/nautin yliliikkuvista nivelistä ja siksi haluankin säästää nilkkojani ja polviani käyttämällä kunnon kenkiä. Olen kokeillut muutaman vuoden aikana varmaan 50 paria sniikkereitä ja tullut tulokseen, että Niket ovat minulle sopivimpia. Jalkani on lyhyt ja leveä ja useat muiden merkkien mallit jäävät liian kapeiksi. Enkä tietenkään ole lainkaan pahoillani siitä, että Niken kengät myös näyttää usein erihyvältä.
Joitain satunnaisia tunteja saatan vetää Converset jalassa, mutta nämä kolme paria ovat vakkaririvistöni tällä hetkellä:
1. Keltaiset matalampivartiset sniikkerit, joiden värimaailmassa on kunnon kasarimeininkiä. (Näistä avauduin jo Taiwanin matkaltani: http://aamukahvilla.blogspot.com/2011/08/sniikkerikuume-taiwanissa.html)
2. Iloisen värikäs kenkäpari, jotka päätyivät pikkusisareni vähäisen arkikäytön jälkeen tanssijalkineikseni. Kengät löytyivät joskus muutama vuosi sitten Budapestistä.
3. Tummanpuhuvat Nikeni ovat olleet uskollinen ja laadukas parivaljakko jammaileville jaloilleni. Erityisen fileissä olen nilkkojen tukiremmeistä.
No TSAP tässäpä nämä uskolliset ja haisevat tanssikengät. Nämä jalassa on hyvä vääntää Chupen, Nellin, Pauliinan, Rosan ja kaikkein muiden herkkis-tanssityypperöiden kanssa. Ja tokihan kengät käyvät hoppi-tunneilla laaja-alaisen arvostelun- ja hyväksynnän/hylkäyksen -elinkaaren. Kelpaisko teille?
Henriikka
PS. MYYN HUOMENNA JA YLIHUOMENNA (la-su) VALTTERIN KIRPPUTORILLA VAATTEITA YNNÄ MUUTA! Joukossa on paljon potentiaalista ja paljon satunnaista tavaraa. Tervetuloa vaan moikkaamaan tai kurkkaamaan josko jotakin tarpeeksi hienoa (tai rumaa) löytyisi!
os. Aleksis Kiven katu 13, Helsinki

5 kommenttia

 1. Suvi 23.9.2011

  Mikä pöytä? Jos ja kun en juo itseäni tänään humalaan niin voisin tulla fiilisteleen sun vaatteita huomenna aamulenkillä Tonin kanssa.

  Vastaa
 2. Henriikka 23.9.2011

  NO KUN sen suoraansanottuna oikein muista mikä pöytä se oli. Se on siellä takaosassa, mahdollisesti sisällä vimonen rivi. Jannella se olisi kyllä jossai sähköpostissa. EI paniikkia, et jää mistään käsittämättömästä paitsi vaikket tuliskaan, on vähä vaan ylimäärästä rompetta. (todella hyviä myyntipuheita..)

  Vastaa
 3. Rosa 24.9.2011

  ihanat nuo keltaset popot vaik tosin oon jo ihastellu niitä tunneilla (-: multaki löytyy noi tummat niket kaapista :p

  Vastaa
 4. Henriikka 24.9.2011

  Oijoi eikö oo hyvät ja napakat tanssia? Vai oonko mielipiteeni kanssa yksin?

  Vastaa
 5. Rosa 25.9.2011

  ON todellakin itseasiassa mun tanssi kengät meni rikki ja olin unohtanut et noi möllötti kaapissa ilman sen kummempaa viiisasta käyttöä joten tanssi saliin joutaaa kyllä nyt ne !(-:

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.