Söpöilyblogin turmio

01a87fa0f9884635c2175d04655591bc

Ideoita tulee ja menee. Yksi niistä on jo alkuvuonna esiin nostamani idea uudesta blogista, johon kuvattaisiin tyylikkäitä pariskuntia. Se oli sellainen haave, todellisen unelmaprojektin alku. Kuinka kävi? Olen alkupisteessä edelleen ja hävettää.

Koko kesän pyöritin päässäni ajatusta, että nyt aloitan, nyt aloitan. Nyt valitsen nimen, suunnittelen blogin ulkoasun ja sitten vain kamera kaulaan ja tapahtumiin ja kaduille kuumia kaksikoita bongaamaan. Aina oli tekemistä, aina se sitten jäi. Syytin itseäni siitä, etten saata asioita loppuun ja innostun liikaa hyvistä ideoista. Tuntui tyhmältä jättää harkittu (minun mittakaavassani harkittu) asia toteuttamatta.

Sitten tuli Flow-festarit ja näytönpaikka. Suunnittelin, että siellä sitten kuvaan materiaalia pitkän talven varalle ja tiputtelen myöhemmin tyylipareja kansan ihailtavaksi pari parilta. Kuinka kävikään? En saanut kuvauslupaa enkä näin kuvannut ainoatakaan pariskuntaa. Festarialueelle ei saanut viedä järkkäriä, enkä jaksanut päivystää portin ulkopuolella. Taas se jäi.

Siis anteeksi. En ole saanut toteutettua ideaa, jonka niin innosta kihisten nostin tietoonne jo helmikuussa. Syyttäviä sormia voi kääntää osoittamaan napaani. Olin laiska ja saamaton. En pidä tunteesta, etten saa aikaiseksi. Etenkin jos kyse on haaveista. En usko tarttuvani tällaiseen uuteen projektiin talven keskellä. Ehkä ensi keväänä uudella draivilla? Ehkä kevätaurinko saa minut tällä kertaa tekemään ja toteuttamaan.

Kiitos ja anteeksi!

– Henriikka

Kuva: X

4 kommenttia

 1. Naava 10.9.2014

  Älä soimaa itteäs, sen ei ollu sitte vaa nyt tarkotus onnistua :) Eikä kaikkee tarttee aina tehä. Riittää ainakin miulle että päivittelet tätä blogia.

  Vastaa
  • Henriikka 3.10.2014

   No kiva kuulla. Ehkäpä sen aika on vielä joskus myöhemmin :-)

   Vastaa
 2. nokonuu 10.9.2014

  Kyllä tätä jaksaa odottaa ensi kesäänkin asti, tai vaikka pidempään, jos niikseen on :) Idea kun on niin huippu!

  Vastaa
  • Henriikka 3.10.2014

   Hihi, minulla on kyllä mainioita lukijoita.

   Kiitoskiitoskiitos.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.