Sunnuntai on muuttopäivä

Huhhhhhuhhh rankkaa muuttoa ilmoilla. Tässä teille sunnuntai-yön ratoksi täydellistä siivous- ja muuttomusiikkia! The Ting Tings on 2004 perustettu brittiläinen indie-pop-musiikkia soittava duo, joka kolahtaa oikeassa mielentilassa itselleni tosi kovaa. Silmät kiinni ja jamittelemaan. MUISTAKAA LEVÄTÄ, onhan sunnuntai.

2 kommenttia

  1. katriina 8.8.2011

    muistaks muikkeli ku laulettii meillä tota singstaarissa tota ting tingsin shut up and let me go -biisii? :—D meillä on vieläkin ne äänitykset tallella pleiskassa HAHA. pahaa kuultavaa, mutta aika hienoa myös.

    Vastaa
  2. Henriikka 8.8.2011

    MUISTAN! oon nauranu sille ihan sikana usein! hhohooh . vape opa ja mapi ja kaikki. hyi.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.