Kesäkuun rallatuksia

_MG_1691 kopio

Kesäkuu ja kesä! Hurraa. Lapsena koulut loppuivat näihin aikoihin ja kesäkuu tuntui oikeasti kesältä, oli sää mikä tahansa. Sitä otti pyörän alleen, sitoi tarakkaan uikkarit ja pyyhkeen ja polki Käyrälammen rantaan. Joskus satoi, joskus paistoi, mutta uiminen oli loman jälkeen kaikkein parasta kesässä.

Kolmanneksi parasta oli, että kouluvuoden päättymisen kunniaksi saimme ostaa kioskilta karkkia 10 markalla, vaikka yleensä viikkorahamme oli seitsemän. Mellipussi tuntui jättiläismäiseltä (repesin juuri ääneen, kun käytin mainion mummivainaan sanavalintaa ”mellipussi”).

_MG_1746 kopio_MG_1588 kopio
_MG_1656 kopio

Lapsuuden kesien helmiä olivat kerhot, joita itse järjestimme. Oli golfkerho, jonne pääsi ilman pikeepaitoja ja jossa pelattiin krokettimailoilla. Oli salakerho, jonka sisältö jäi teeman mukaisesti myös itselleni aika mysteeriksi. Sitten oli ystäväni kanssa ylläpitämämme Kesäkerho Kirsikka, jonka osallistumismaksuilla rahastimme pikkusiskot vararikkoon.

Kesäkuu on aina ollut aktiviinen kuukausi. Sateet ja viileät ilmat ovat laittaneet siivoamaan ja hoitamaan asioita, joita ei muuten ole ehtinyt. Kesäkuussa oli kesäharrastukset ja leirit, kun taas heinäkuuksi koko Suomi tuntuu menevän edelleen täyslepoon.

_MG_1714 kopio_MG_1663 kopio_MG_1742 kopio

Kesäkuu on kuukausi farkuille ja collegeille, ehkä farkkusortseille ja huppareille. Se on usein ilmansa puolesta uniikki, kesä muttei kuitenkaan kuuma. Jos olisin Suomessa, rokkaisin R/H:n collegessa, jonka ostin huhtikuussa sydän hyppien. Kivoimmat jutut tuntuvat koko kropassa, sydämessä saakka.

Jos kaikki on mennyt suunnitelmien mukaan, majailemme Moskovassa. Instagramista (@aamukahvilla) voi seurailla reissun kulkua, jos vain sensuuri päästää meidät päivittämään.

Ihanaa kesäkuuta kauniit ja komeat!

– Henriikka

college / R/H, pipo/Alina Piu, farkut/Levi’s, kengät/second hand

2 kommenttia

 1. HANNA 5.6.2015

  Mainiot kuvat! Ihanaa kesää! :)

  Vastaa
  • Henriikka 17.7.2015

   Kiitos Hanna ja kuin myös sinulle. Toivottavasti nähtäisiin vielä kunnon kesää ja aurinkoa lähiaikoina.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.