Epätoivoni keskelle ilmestyi valo.

Kolme viikkoa sitten vietettiin Jannen siskon häitä. Olimme juuri palanneet reililtä ja olo oli absurdi. Hääpäivä oli täydellinen. Olimme juontajakaksikko ja onnellisia Hennan ja Miikkan puolesta.
Montakaa kuvaa emme kaiken järjestelyn ja juhlimisen lomassa ehtineet ottaa, mutta katsokaas katsokaan, mikä mekko oli päälläni tuona lauantaipäivänä.
Kesäkuun lopulla olin avautunut, kuinka olin auttamattomasti myöhässä Marimekon malliston mekoista. Kaikki näytti synkeältä, kunnes epätoivoni keskelle ilmestyi valo…
bongasin tänään tuon liehuhihaisen mekon herttoniemen marimekko outletista. siellä se roikkui vielä muutama tunti sitten alerekissä ;) koko taisi olla M, käy kokeilemassa.

Vastaukset

 1. USKOMATONTA! Kiitos sinulle. Menin tämän vinkin luettuani ihan suunniltani! Se oli Suomen viimeinen Dioriitti, juuri 36, eli täsmälleen minun kokoni. Käytiin siellä tänään käymässä ja jesjesjejs sain mekkoni. Otin sen tietysti lahjapakettiin, tuntui kuin olisi ollut joulu.

Olin käynyt parikin kertaa Herttoniemen outletissä kyselemässä mekon perään, mutta he kertoivat mekon loppuneen kaikista kaupoista. Tässä kesäkuisessa satsissa myyntiin tulivat kaikki edellisen sesongin mallikappaleet, yksi kutakin. Ja minäminäminä sain kuin sainkin Dioriittini. Kiitos siitä Emmille.
Mekon epäsymmetrinen leikkaus vei sydämeni, vaikka hääkansan vanhemmisto ihmettelikin nykynuorison vaatetusta. Kyllä nousi arvostus, kun kerroin olevan Marimekkoa. 
Hyvää kolmiviikkoispäivää Henna & Miikka.
-Henriikka

11 kommenttia

 1. Aada 14.9.2013

  On kyllä upea mekko ja noi kengät. <3

  Vastaa
  • Henriikka 22.9.2013

   JEP! Molempiin. Oli kyllä yksi onnenkantamoinen tämä koko kuvio.

   Vastaa
 2. iduska 14.9.2013

  Se mekko oli siis tarkoitettu sinulle :) Niin ne asiat järjestyy aina silloin tällöin. Ihanat kengät myöskin!

  Vastaa
  • Henriikka 22.9.2013

   Silloin tälloin, onneksi. Ja onneksi ei aina, muutenhan sitä tulis ihan hemmotelluksi. Kiitos!

   Vastaa
 3. Anonymous 14.9.2013

  Kiitos. :) oot söpö. H

  Vastaa
 4. Emmi 16.9.2013

  on aina kiva tehdä joku iloiseksi! kiitos myös sulle kirjekuoriyllätyksestä.

  kävispä mulla yhtä hyvä tuuri marimekon timatti-mekon kanssa. oon samalla tavalla yrittänyt metsästää sitä ja saanut tuomion myös marimekon työntekijöiltä, mutta ehkä joskus vielä löydän sen ;)

  Vastaa
  • Henriikka 22.9.2013

   Jes, se siis tuli perille. Hyvähyvä!

   voi että mä niin kovasti toivon, että voisin tehdä sut yhtä iloiseksi, kun sä teit mut tällä uutisella. Voi että sentään.

   Vastaa
 5. Anonymous 16.9.2013

  HEI! Oon koko kesän odottanut, että saan nähdä Katri Niskasen punaisen löytömekon päälläsi, se vaan oli superupea! Puhuit silloin, että meidän pitää odottaa loppukesään ja loppukesän juhliin, joten ihan vain mielenkiinnosta, oletko jo käyttänyt sitä ja onko kuvamateriaalia tulossa? :D Kuulostan ihan stalkkerilta, sori, en nyt osaa sanojani paremmin muotoilla. :D Mutta Marimekko toimii loistavasti myös sinulle, kävispä itelle kans tuollaisia onnenpotkuja :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.