Hattaran aika

Huvipuistoissa on tunnelmaa, sitä ei käy kieltäminen. Meistä kumpikaan ei ole mikään suurin pyörittelyn ja vetkutuksen ystävä (tai ainakaan niiden hintojen), mutta niissä vieraileminen on usein piristävää: ilmassa leijuu innostunut tunnelma ja lapset hyppivät jo pelkästä paikalla olemisen riemusta. Göteborgissa sijaitsee pohjoismaiden suurin huvipuisto, perinteikäs Liseberg.

Liseberg ei ole huvipuistoksi mikään maailman kallein (ranneke 320 kruunua), mutta kun tarkoituksena ei ole hurvitella laitteissa, tuntuu 90 kruunun, eli noin 9 euron sisäänpääsymaksu pikkuisen suolaiselta. Meillä oli kuitenkin nyt kaksi hyvää syytä maksaa tuo rahasumma. Ensimmäinen syy oli se, että satuimme täysin arpapelillä kaupunkiin juuri kun puiston pienemmällä lavalla oli Anna Järvisen konsertti. Lavalla on esiintyjiä kesän jokaisena päivänä, mutta koko listan ainoat tuntemani artistit olivat M.A. Numminen ja Anna Järvinen, joista mieluiten olisinkin valinnut jälkimmäisen (!!). Olin nähnyt Annan viimeksi Ilosaarirockissa 2009 ja oli jo korkea aika kuulla naista uudestaan. Otimme kaikki biisien jälkeiset ”tackien” lomasta kuuluvat suomalaiset kiitokset henkilökohtaisesti itsellemme hykerrellen.

4 kommenttia

 1. Anonymous 5.8.2013

  Pakko kertoo, mulla tulee the real l wordin claire moseleysta ihan mieleen sä!

  Vastaa
  • Henriikka 27.8.2013

   MITÄ IHMETTÄ! Sehän on ihana nainen. Ulkonäöllisestikö vai muutenkin?

   Vastaa
 2. Aada 5.8.2013

  Heips reissulaiset!

  Täällä harmittelen sitä, etten loman aikana (ja tuskin enää tämän kesän aikana) ole ehtinyt huivipustoon. Niissä on sitä tunnelmaa, satoi taikka paistoi, niin se vaan on. :)

  Ja hei, oma kesälomani päättyi viime viikolla, mutta näitä teidän reissu-juttuja ja kuvia lukiessani, tuntuu kuin omalla tavallaan loma vielä jatkuisikin. :) Odottelen kovin päivityksiäsi Henriikka! :)

  Vastaa
  • Henriikka 27.8.2013

   Sinulta se on aina niin mukava saada kommentti. Taaskin luin tätä hymyillen, vaikka vastaankin myöhässä.

   Kiva, että saatiin antaa sulle pala lomastamme ja reissustamme. Huvipuistot odottaa sua ensi vuoteen, kuin myös vaaleanpunaiset hattarat!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.