Hyvät ihmiset! Huomenna fiilistelemään Arabianrantaan

Huomenna tapahtuu kaikenmoista, mutta mulla on hyvät fibat siitä, että tämä on kärkikastia:
ARABIAN KATUFESTIVAALI 12.5 KELLO 12-17 

Arabian Katufestivaali kysyy, kuka omistaa kaupungin ja vastaa: me kaikki!

Me emme usko neutraaliin tilaan, vaan värikkääseen, sykkivään ja omaleimaiseen kaupunkikuvaan. Jokainen asukas, toimija ja urbaani fiilistelijä voi olla mukana muotoilemassa ympäristöään: kunnioittavasti ja toisiamme inspiroiden löydämme tilaa kaikille! Siksi Arabian Katufestivaali kutsuu ihmiset 12.5. ilmaiseen kaupunki-ilotteluun, joka levittäytyy Arabiaan Hämeentieltä lähistön puistoalueille, Galleriakäytävälle ja Toukolan omakotitalojen pihoihin.

Hämeentie Haltuun!

Arabian Katufestivaali tekee historiaa sulkemalla Hämeentien Pop&Jazz Konservatoriolta Sarjakuvakeskukselle. Päivän ajaksi tie lahjoitetaan taiteelle, Christian Sjöholmin kuratoimalle Buffattu – katutaidenäyttelylle, johon osallistuu 12 graffititaiteen tunnettua konkaria.

Kierrättämään! Kierrätys ja kirpputorimeininki on tänäkin vuonna merkittävä osa Katufestivaalia, onhan kyseessä Helsingin suurin yksittäinen kierrätystapahtuma! Festivaali tarjoaa monenkirjavia kirppispisteitä,, erilaisia Tuo ja Hae –pisteitä, dyykkauslavoja ja Design meets recycling -kirpputorin. Kaikenikäisten tuunaus- ja toimintamaakarien kannattaa hakeutua erilaisten työpajojen luokse. Pitäisikö opetella vaikka neulegraffitien tekoa tai osallistua Sarjakuvakeskuksen järjestämään liisterityöpajaan romanilaisen sarjistaiteilija Alexandru Ciubotariun johdolla?

Katusoittajia, bändejä, performansseja ja tanssiesityksiä löytyy joka kolkalta, sillä festari on suuri estradi. Aikataulutetussa ohjelmassa on muun muassa Niko&Tapsa, Hermanni Turkki, Zodiakin senioritanssiryhmä ja Cold Pupu Sauna.

Täydellinen festariohjelma päivittyy nettisivuilla.
Tervetuloa kadulle!

Teksti: Arabian Katufestivaali -tiedote

6 kommenttia

 1. ida 11.5.2012

  pöh, mulla ois tonne semmonen 500 kilsaa.

  Vastaa
  • Henriikka 13.5.2012

   Oi, se on kyllä aika paljon. Esimerkiksi polkupyöräillen siinä menisi varmaankin viikko..

   Vastaa
 2. Anonymous 11.5.2012

  Kiitsa vinkistä. Panen korvan taakse, vaikka huominen onkin melko kiirus.

  Vastaa
 3. Anonymous 12.5.2012

  Hieno tempaus siellä!

  Vastaa
  • Henriikka 13.5.2012

   Sitäpä juuri! toivottavasti ensi vuonna uusiksi.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.