DIY-ystäviä

_MG_1974 kopio

Pidin lauantaina muutamille ystäville synttäribrunssia. Nostimme maljaa itsenäisyydelle ja pikkuisen myös minulle, ja minä niin nautin. Pienikin hetki ystävän kanssa pieksee mennen tullen ison kakkupalan, ja se on paljon se.

Sain tikkuja silmään monessakin kohtaa, mutta tämä mimmi osaa kyllä arvostaa lahjoja. Pyyhin silmiä kuin voileipänsä kadottanut Ross Geller, kun ystävät olivat oikeasti tehneet minulle lahjoja. Painoarvo sanalla tehneet. Eihän kukaan enää tee, kun kaikki vain hankkivat. Onnittelukortitkin olivat askarreltu, minä niin arvostan. DIY-juttujen rinnalla vielä muutama aikalahja: brunssi Sandrossa ja ihana kahvihetki. Voisiko nainen enempää toivoa?

_MG_1988 kopio_MG_1985 kopio

Yhdeltä ystävältä oli omatekemä kaulakoru ja korvikset. Toinen oli tehnyt raakanahasta pussukan, joka oli juuri sopiva puhelimelleni. Kolmas tiesi, että sydämeni pamppaa raakasuklaalle ja toi niitä mukavan lastin tullessaan.

Eikä ehkä edes se itse tekeminen, vaan se, että nämä ihmiset oikeasti tuntevat ja välittävät. Tietävät mistä pidän ja olettaakseni myös ajattelivat lahjansaajaa. Miten olen saanut tällaisia naisia rinnalleni?

_MG_2009 kopio_MG_2019 kopio

Ehtisinpä tehdä edes yhden lahjan jollekin jouluksi. Uniikkius meinaa usein karata käsistä, kun joulukuun 24. lähestyy.

Kiitos ystäville. Pitäisin teistä muutenkin, mutta lahjojen vuoksi vielä vähän enemmän.

– Henriikka

8 kommenttia

 1. Marie 9.12.2014

  Tuo pussukka on ihan älyttömän siisti!

  Myöhästyneet onnentoivotukset Henriikka.

  Vastaa
  • Henriikka 16.12.2014

   Ihan sikahieno. Raakanahkaa ja varmasti vain paranee käytössä. Kiitos paljon!

   Vastaa
 2. ida365 9.12.2014

  Eikä mitä tyyppejä! Näistä näkee heti, että ovat oikeasti sulle tehtyjä. Ihania! Vitsit mintunvihreä muuten onkin kiva väri. Vois elvyttää suhteen siihen uudelleen, meni kai jossain vaiheessa vähän överiksi, mulla ja mintulla siis. Ja nuo kortit!!!!!! onneksi jotkut askartelee vielä!

  Vastaa
  • Henriikka 16.12.2014

   Ihan uskomattoman kivoja, en kestä. Multa pääsi melkein itku, kun avasin lahjoja.

   Ja joo, minttu taisi joskus löytää äärirajansa, mä olen onneksi pitänyt sen nätisti aisoissa.

   Vastaa
 3. nelly 9.12.2014

  todella kauniita kortteja ja lahjoja!! ♥

  Vastaa
 4. Anu [Perillä] 10.12.2014

  Mun sydän pamppaa sulle!

  Vastaa
  • Henriikka 16.12.2014

   No samat sanat takaisin! <3

   Ja ihanaa joulua. Mua vähän pelottaa, kun nämä päivät hupenee ja lähden joululoman viettoon perjantaina.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.