Kunpa purjeetkin olisivat glitteriä

Sain runsaasti rakkaudellista ivaa tänään osakseni, kun saavuin työkavereitteni luokse Koivusaaren venelaituriin:

”Ei kukaan muu lähde purjehtimaan kaikessa maailman loistossa sädehtivässä glittermekossa!”

Olin jo valintani tehnyt. Niinpä koko iltapäivä ja ilta meni kimaltaessa kuvankauniissa puupurjeveneessä. Aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta, enkä tiedä miten saatoimme saada niin hyvän purjehdussään.

Aloitin tänään ikään kuin terveellisen elämän. Ainakin kaksiviikkoisen. Kun tajusi nukkuvansa kehnosti, heräävänsä uuteen päivään vaivoin ja elävänsä puoliliekillä, oli aika katsoa peiliin. Olo ei ole ollut virkein.

Mutta tästä kaikesta kirjoitankin sitten aivan erikseen. Sen verran kerron, että katsoin kaiholla lounassalaattiani toivoen sen olevan pitsa. Glittermekko piristi pienesti, ja onneksi tiedän kokemuksesta, että hyvä olo kasvaa vauhdilla. Pian syön vihreäni taas kiitoksella.

Plus yritän mennä tänään viimeistään yhdeltätoista nukkumaan!

Purjehdimme illaksi Pihlajasaareen ja söimme illallista auringon laskiessa. Pakko kertoa, että saaren ravintolassa on aivan ihana tunnelma ja taatusti yhdet Helsingin parhaista pannukakkupaloista! Aivan älytön kasa hilloa ja kermavaahtoakin.

(Eat your greens, eat your greens…)  

Kotiin keikuin lautalla ja kävelin Kaivarista kotiin. Paljaat varpaat ja mekko eivät enää yksin riittäneet, vaan sukelsin kuoritakin alle suojaan. Syksy tulee, enkä malta odottaa.

-Henriikka

mekko/Cos, auringolasit/Sunglasses shop (saatu), kengät/Botswanan tuliainen, hattu/Kreikan tuliainen, farkut/Monki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.