Eräpaavot sun muut

Kelatkaa, että joululoma ja maa on aivan vihreenä. Ajateltiin perheen kanssa hyödyntää tilaisuus ja lähteä vihreälle luontoretkelle Repoveden kansallispuistoon. Seuraavassa saattekin palan kunnon erämuotia. Enjoy ja ottakaa neuvoista vaari.
Iloiset värit on retkipukeutumisen a ja o. Näin ei erehdyttävästikään muistuta luonnon omia eläimiä ja tulee harvemmin syödyksi. Me tyttäret muistimme tämän ja pukeuduimme punaisiin pusakoihin. Isällä taas toteutus jäi puolitiehen ja päälle valikoitui sinistä ja vihreää. 
Retkijalkineet ovat kaiken a ja o. Märkään metsään kunnon Nokian kumisaappaat! Reppu on hyvä olla tunnelmallinen ja tyylikäs ja tilaa on oltava riittävästi, jotta meikit, hiusjutut, korkokengät ja hajuvedet mahtuvat mukaan.
 
Pipon on tärkeä olla merkkituote! Turhahan sitä on savunhajua keräillä halpaan ja rumaan pipoon. Oma carharttini toimi passelisti ja nykyinen aromi on myös nenää kutkutteleva. Näin niitä muistoja tallennetaan.

Jos olet erehdyksessäsi kuitenkin pukeutunut luonnonväreihin, toisin kuin ensimmäiset vinkkini neuvoivat, niin vedä eläinpelleily loppuun asti: monkey-face kehiin.

 
Näissä kuteissa siis loppuvuosi. Liian levotonta.
Henriikka

12 kommenttia

 1. Anonymous 1.1.2012

  ”besserwisser!”

  Vastaa
 2. Ninnu 1.1.2012

  Olipas ihania luonnonläheisiä kuvia, tuli sellainen ”takaisin luontoon!” fiilis :D Kiitos siis tästä, upea myös tuo viimeinen kuva, puut on niin kauniita, oih :)

  Vastaa
 3. Anonymous 2.1.2012

  mistä oot ostanut ton pipon? se on ihastuttava!

  Vastaa
 4. Korvistyttö 2.1.2012

  mahtipostaus!

  Vastaa
 5. Henriikka 2.1.2012

  Anonyymi: Tiedän kuka olet. Vaikene.

  Ninnu: Juurikin samanlainen fiilis tuli tuolla metiköissä rymytessä. Ja puiden kanssa oot vallan oikeessa, ne on yksiä lempiasioita tässä maailmassa. Hurraa puut! Ja kiitos ihanasta kommentista.

  Anonyymi: Se on tuolta hmm mikähän sen kaupan nimi on. forumin alakerrassa sellainen skede-kauppa, ostin pari vuotta sitten. Mutta noita kyllä myydään varmaan aika monessa skedetyylisessä kiskassa.

  Korvistyttö: Oot mainio.

  Vastaa
 6. Suvi 2.1.2012

  Mä haluan myös eräjormaileen! Mä oon käyny tuolla samassa riippusiltapaikassa ja oli kyllä siisti paikka. Ei mulla tän kehittävämpää kommenttia ollu heheh, ihanat kuvat niinkuin aina!

  Vastaa
 7. Daphnion 3.1.2012

  Oijoi, Repovesi on kyllä ihana paikka. :)

  Vastaa
 8. Henriikka 4.1.2012

  Suvi: Otat auton alles ja hurautat lappiin. Siellä retkimuonaa sun muuta kato koko loppuvuosi. Turhaa mitkään opiskelut, kyllähän sä kalanmyynti rahoilla pärjäilet eikö?

  Daphnion: NIIN ON. Haluisin sinne telttailemaan, oikein pitkäksi aikaa. Taitaapi olla mun vermeille jo vähän liika kylmä.

  Vastaa
 9. HAAAAA!!! Mikä fiilis nähdä Valkealan ihania paikkoja. :) Perheeni asuu Valkealassa ja Kuusaalla, joten nuo paikat on niin tuttuja. Ollaan telttailtu varmaan satoja kertoja Lapinsalmen kupeessa. IHANAAAAA nähdä näitä paikkoja piiitkästä aikaa, kiitos. :)

  T: Uusi lukijasi IMAGE :)

  Vastaa
  • Henriikka 25.4.2012

   Hei IMAGE. onpa piristävää, että joku oikein tulee ja tunnista kaikki seudut. Tuttuja paikkoja ovat minullekin lapsuudesta saakka ja ihania paikkoja ovatkin. Ole hyvä ja tervetuloa lukijajoukkioon värikkääseen!

   Vastaa
 10. Ellu-Kana 12.11.2012

  Mahtavia kuvia! :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.