Eläimellistä

Pienenä sanoin leopardeja lepardeiksi. Oh rakastan leopardikuvioisia kenkiäni. Ja korkokenkiä, joilla voi tarpeen tullen juosta bussin perässä. Mustia silkkipaitoja kannattaa metsästää mummolasta ja kirpputoreilta. Jokaisella naisella tulisi olla sellainen. Tai kaksi. Jokaisella naisella tulisi olla myös päiviä, jolloin joku muu solmii kengännauhat ja tiskaa tiskit.
Ja sääntö, joka puree ostoksiin niin kenkien kuin vaatteidenkin kanssa, on se ettei koskaan tule ostaa mitään, jota ei tee mieli laittaa heti seuraavana päivänä päälle. (Halusin sujauttaa nämä överikengät jalkaani samantien) Toinen hyvä keino on, että laita tuote varaukseen seuraavalle päivälle ja jos aamulla herättyäsi muistat varauksen samantien, niin tuote on ostamisen arvoinen. (Näitä sääntöpykäliä voi soveltaa oman turhamaisuuden ja järkeilijä-luonteen mukaisesti, tai miten haluaa)
Jokaisella naisella tulisi olla päiviä, jolloin sääntöjä saa soveltaa miten haluaa.  

4 kommenttia

 1. Life On Plate 6.8.2011

  Ihanat kengät ja toi sääntö kenkien ja vaatteiden ostoon on niin TOTTA ! :)

  Vastaa
 2. Henriikka 6.8.2011

  minunki mielestä sievät vaikka toisaalta huvittavat, mukavilta tuntuvat jalassa ku pohja on pehmeää kumia.

  vaatteiden ostoon on niin paljon sääntöjä ja totuus, että ne on tehty muokkailtaviksi.

  Vastaa
 3. Hanna 6.8.2011

  osui ja upposi nuo säännöt – olisin varmasti monta vikaostosta jättänyt tekemättä, jos olisin tuota noudattanut.

  ihanat lepardikengät ja muutenkin nappi asu! siskolle punatulkku oli turatulkku.

  Vastaa
 4. Henriikka 7.8.2011

  TURATULKUSSA on jotaki päheetä ja maskuliinista. Melkeinpä taianomaista. Hei ja hienoooo, että turhamaiset sääntöni saavat tuulta allensa ja komppaajia, itse yritän pitää ne mielessäni kaupoilla pyöriskellessä.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.