Juhannus puutarhajuhlissa

Back in business, buddies! Muutaman päivän juhannushuili oli mahtava. Ensin oli yö hotellissa, sitten puutarhajuhlat ystävien keskelle ja viimeiseksi yö anoppilassa. Juhannusaatto kului juhliessa, hyvän ruoan, musiikin ja seuran ympäröimänä ja punaisessa teltassa nukkuen. Puutarhajuhlat on yksi kesän parhaita juttuja. Ja vaikka yöttömään yöhön en itse pystynytkään (olen huomattavan paljon parempi nukkumaan kuin valvomaan), niin talviturkki lähti. Kolmesti! Olen urhea.

Oli viirejä, vilttejä ja silkkipaperikukkia. Oli kynttilöitä, lasipurkkeja laseina ja värikkäitä paperipillejä. Oli uusi juhannusmekko ennakkoalennusmyynnistä ja pinkkiä huulipunaa. Oli kivaa.
Yritän juhlahuumastani päästä takaisin Helsinki-moodiin, arki-moodiin. Onneksi sekin on kiva.
-Henriikka

18 kommenttia

 1. Heini 24.6.2013

  Kuinka huipun näköiset puutarhajuhlat! Tommosiin mäkin haluan!

  Vastaa
 2. Satu 24.6.2013

  Aivan älyttömän hauska, samaan aikaan tosi suloinen tunnelma. ^^ Puutarhajuhla-fiilis juurikin .. Voi kun en jaksanut kanniskella omaa kameraa mökillä mukanani, ainoastaan miehen & siskoni surffailuyritykset nappasin! (Mutta toisaalta tällä kertaa oli ihan kiva olla ihan rauhassakin, kuvaamatta yhtäkään herkkuruokaa.. :D)

  x Indie by heart

  Vastaa
  • Henriikka 3.7.2013

   Sellainen rento ja suloinen tunnelma tuli kyllä hyvin tavoitettua. Aivan ihanat juhlat!

   Surffailuyritykset kuulostaa niin huiseilta! Joskus on hyvä, että muistot tallentuu vain itselleen, eikä kuviksi.

   Vastaa
 3. Anonymous 24.6.2013

  Vitsi oot kyllä siistein tyyppi ikinä!

  Vastaa
 4. Heidi Hujanen 25.6.2013

  Ompas ihanan rento jussi ollut teillä! Niin kauniita kuvia ja tunnelma välittyy iloisena :)

  Me lähdimme testaamaan naapurimaan vietot ja yllätyimme totaalisen positiivisesti!

  http://www.haaveharrastaja.fi/2013/06/juhannus-tukholmassa.html

  Vastaa
  • Henriikka 3.7.2013

   Voi onpa hauska idea vetää juhlat ruotsalaiseen tyyliin. Kiva noita sun juttuja on lukea, ei voi muuta sanoa.

   Ihanaa kesää!

   Vastaa
 5. Anonymous 25.6.2013

  ihana tunnelma kuvis! vika on kyllä tosi upee!

  Vastaa
  • Henriikka 3.7.2013

   Tuo vika kuva oli kyllä oma suosikki myös, kiitos Jannelle valokuvaustaidoista.

   Vastaa
 6. Anonymous 25.6.2013

  Haha mulle tulee tuommonen samanlainen vauvatukkapörrö kun Jannellekin ;D Tuo 3 alimmainen kuva. Mitään liian siistiä kampausta en sen takia viitti pitää, siks mulla aina onkin tukka jollain rennolla ponnarilla tai auki, kun pörheilee sen verran ainakin just ohimoilta ja ottalta ne vauva hiukset. haha :D Nättinä oot ollu niinkuin aina :)

  Vastaa
 7. Anonymous 25.6.2013

  Pitääkö Janne muuten aina tukkaa tollasella nutturalla? kuinka pitkä se olis jos se olis auki? ;D Jannelle sopis ehdottomasti rastat! Niistä haaveilen itekin, mutta oma tukkani kestää kuivua about 5 tuntia, ja jos sen rastoittais niin se kestäis kuivua varmaan iäisyyden xD Oivoi.. :D Olipas taas kommentti, kirjotin myös ton ylemmän kommentin haha :D

  Vastaa
  • Henriikka 3.7.2013

   Ohoh, täällähän käy keskustelu kuumana, vaikka itse pääsenkin jutun juonesta kiinni vasta nyt. Laiska vastaaja, kun olen. Mutta haha, naurattaa kyllä tuo pörrötukka- En ymmärrä miten jollain voi hiukset tuolla tavalla muuttua leijonanharjaksi. Hiukset ovat Jannella varmaan yhtä pitkät kuin minullakin.

   – Ja tosiaan, rastat varmaan sopisivat ylihyvin. Oon aina toisinaan yrittänyt ylipuhua, mutta toisaalta nutturamies on oikeastaan aika ihana.

   Vastaa
  • Anonymous 12.7.2013

   Saa sen nutturan rastoistakin ;)

   Vastaa
  • Henriikka 12.7.2013

   TRUEEEEEE!

   Vastaa
 8. Anonymous 25.6.2013

  Yritin kovasti etsiä sitä 600 lukijan täyttymiseksi järjestettyä kuvatempaus-postausta (se missä ne kuvat pitäis olla), mutten millään löytänyt sitä! Onkohan sitä ees koskaan julkastu?:D Jos viitsisit linkata sen tähän, haluaisin kovasti nähdä lopputuloksen kun oon koko jutun jo unohtanut. :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.