Kuulun sinne minne kylmäkin

_mg_0412-kopio

Heräsin tänään herätyskellon soittoon. Kysyin Jannelta englanniksi, onko kello seitsemän. Hän vastasi nauraen, että kotona voi puhua suomeakin. Pää oli sopivasti 13 tunnin aikaerosta sekaisin ja minua vilutti. 1890-luvulta kotoisin olevan talomme rakenteet olivat imeneet alkusyksyn viimat. Pian tarvitaan pattereita.

Aamiaiseksi munakasta, puolukkasmoothieta ja kahvia kissamukista. Töihin lähtiessäni painoin keltaisen pipon päähän ja heitin sinisen trenssin päälle. Koitin ensin muutamaa lyhyttä takkia, mutta totesin, että paljastelijamallissa minusta tuntuu parhaalta.

_mg_0395-kopio_mg_0414-kopio

Kadulla vilutti, töissä vilutti ja nyt kotona viluttaa taas. Mutta vilu tuntuu mukavalta. Tutulta, turvalliselta ja kotoisalta. On ihana, kun voi lisätä kerroksia. Honolulussa tuntui toisinaan, että nakuna huiteleminenkin olisi liikaa. Siihen ei ollut ratkaisua, mutta tähän on.

Pääni ja kroppani on ollut koko päivän aivan pihalla siitä, mitä tuleman pitää. Nyt minun pitäisi olla jo nukkumassa täyttä päätä, aamuyössä asti. Sen sijaan odotan ystävää kahville ja yritän valvoa vähintään yhdeksään saakka.

On hyvä olla kotona. On mukava olla kylmien säiden tyttö.

_mg_0464-kopio _mg_0453-kopio

  Ovikello soi! Se on varmasti Bea. Kahvinkeittimen nappi pohjaan ja niin leveä hymy naamalle kuin vain tästä väsyneestä naamasta lähtee.

-Henriikka

pipo/Myssyfarmi (saatu), kengät/second hand, takki/Minimum (saatu), pusero/Zara, farkut/Tiger of Sweden, reppu/Lumi Accessories (saatu), korvis/Urban Outfitters, kaulakoru/Helge, Nudge

6 kommenttia

 1. lb 10.10.2016

  Sulla on niin kauniit hiukset ja niin kaunis kaulakoru. Asun alkuperässä ei mainittu reppua, saanko udella mistä se on peräisin?

  Vastaa
  • Henriikka 15.11.2016

   Voi kiitos ihanasta kommentista. Ja hups joo, se olikin unohtunut. Reppu on siis Lumi Accessoriesin!

   Vastaa
 2. Helmi 11.10.2016

  Niin tunnistan. Vaikkei mulla olekaan kissamukia vaan pöllömuki.

  Vastaa
 3. Sofia 12.10.2016

  Voi sitä tunnetta, kun asettuu taas takaisin omaan kotiin, ja arki jatkuu. :) Virkistävää olla poissa, ja virkistävää palata.

  Vastaa
  • Henriikka 15.11.2016

   Sinäpä sen sanoit. Onneksi reissun jälkeen saa aina palata kotiin ja arjen touhuihin.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.