Kaunista juhannusta ystävät!

IMG_3679 (kopio)IMG_3654 (kopio)IMG_3682 (kopio)

Istuin aamukuuden jälkeen Helsinki-Vantaan lentokentän Terminaali 1:ssa. Kävin vessassa heittämässä ripsiväriä naamaan (ripsiin) ja kahvilassa kului muutama rauhallinen hetki. Sitten boarding, vajaa tunnin lento Latviaan ja bussikyyti keskustaan. Jo yhdeksän aikaan aamulla halasimme rakkaita ystäviä Riikan Central Tirguksella.

Ja on niin oikein olla viettämässä juhannusta paikassa, jossa leikkokukat ovat edullisia. Ystävämme Juuso-Jesper ja Alina asuvat osan kesästä Riikassa, ja Alina oli ostanut tulomme kunniaksi kimpun kukkia kämppäänsä. Saavuimme ihanaan kotiin täynnä tunnelmaa ja paperilintuja. Myöhemmin iltapäivällä kaupungilla kävellessä huomasin, että torit ovat täynnä kukkamyyjiä ja täydellisen juhannusseppeleen saa puoli-ilmaiseksi. Kimpun ruiskukkia saa eurolla ja vajaa kympillä ostaa kotiinsa mielettömän kukka-asetelman.

Juhannus voi olla missä vaan, kunhan on kunnolla kukkia. Kaunista juhannusta kaikille.

– Henriikka

4 kommenttia

 1. Ida365 22.6.2014

  Hitsit miten nättejä kuvia, onpa ystävällä suloinen asunto. Ja vitsi mitä kukkia! Pusuja :-*

  Vastaa
 2. Jaana 23.6.2014

  Ihanat kukat ja ihan totta :) Meidänkin kaupunkijuhannuksesta tuli heti paljon juhannusmaisempi, kun käytiin hakemassa isot kimput kukkia ruokapöytään.

  Vastaa
  • Henriikka 27.6.2014

   Kukilla on niin outo vaikutus. Onko se ihmisillä geeneissä asti, että kukat tuntuvat luovan tunnelmaa?

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.