Ei nolosti, vaan coolisti.

Joskus elämässä kokee sellaisia käsittämättömiä valaistumisia. Eräs oli se, kun tajusin, että on taas okei sitoa takkinsa/paitansa vyötäisille. Sillä tavalla kuin ala-asteella aina sidoin farkkutakkini, kun tuli kuuma ruutua hypellessä.
Olimme maanantaina Korkeasaaressa. Janne, minä ja Jannen 10-vuotias pikkuveikka (kerrassaan mahtava posse!). Olin viimeisellä minuutilla saanut huudettua Auroran blogikirppikseltä itselleni banaanibomberin (mä oikeesti huusin viimeisellä minuutilla! mikä suoritus!), ja pakkohan se oli laittaa päälle kuumuudenkin uhalla. Tuulisella lauttamatkalle se oli omiaan, mutta itse eläinten tuijottelu sujui paremmin takki vyötäisillä. Coolisti, ei nolosti.

Bomberin rinnalla oli lähinnä mustaa. Ohutkankainen toppi ja oivalliseksi joka-paikan-vaatteeksi osoittautunut nahkahame. Jalassa olivat sandaalit, joiden olkipohja pehmensi kokomustaa meininkiä. Parhaimmaksi valinnaksi osoittautui Legolas-tukka. Kiepautin päällimmäiset hiukset pienelle sykerölle takaraivolle ja muut jäivät vapaasti harteille rötköttömään. Mukavan huoletonta ja hiukset pysyvät silmien edestä poissa, kun on saatava silmät vapaiksi tiikereille.


Ja toki otin muutaman kuvan eläimistäkin. Nyt saatte kuitenkin tyytyä nassuuni, sillä minä kiiruhdan Jannen kanssa kahvilla. Aikeina on suunnitella vähän reiliä, sillä emme ole uhranneet sille vielä yhtään käytännön ajatusta. Matkaan lähdemme siis 29.7.
Letkeää keskiviikkoa. Viikonloppu porhaltaa kohti, minkä kerkiää.
-Henriikka
takki/Second hand, hame/Ann demeulemeester-second hand, toppi/Vero Moda, kengät/Monki

9 kommenttia

 1. Heidi Hujanen 3.7.2013

  Hahaa, loistava banaanitakki ja Legolasletti toimii aina! :)

  Skriivailin saunojan vinkkejä omalle sivustolle, kesä + sauna, täydellistä ;)

  http://www.haaveharrastaja.fi/

  Vastaa
  • Henriikka 4.7.2013

   Legolasletti on huonojen hiuspäivien a ja o. Ja Legolas päiväunien a ja o.
   Täytyypi käydäkkin lukemassa sun saunameiningeistä jes. Voi pääsispä itsekin saunaan.

   Vastaa
 2. Emilia 3.7.2013

  tosi cool toi banskutakki :D ja mäki tahon korkeasaareen!

  + mulla ois nolo kysymys, onko sulla tän http://aamukahvilla.blogspot.fi/2012/05/oman-elamansa-collegemallit.html#comment-form -postauksen oravacollaria tallella ja oisitko valmis myymään sen? Ymmärrän jos et, se on rumuudessaan niin ihanan täydellinen :D

  pakko vielä lisätä että mulla oli lapsena keltainen (silloin aivan liian iso) t-paita jossa oli samanlainen oravan kuva :) missähän sekin lienee nyt..

  Vastaa
  • Henriikka 4.7.2013

   NO VOE! Tämäpä tuli yllätyksenä. Mahtavaa, että oot kaivanut vanhoista arkistoista esiin tuon helmi-collegen! No siis lähtökohtaisesti college on musta aikas ihana, siis ihanan kamala ja siksi ihana. Mutta jos tarpeeksi kovista hinnoista puhutaan, niin myyn vaikka mitä. Voit laittaa tarjousta vaikka mailitse? Parilla eurolla se ei kuitenkaan aivan irtoa.

   – OI lapsuutesi oravapaita kuulostaa ihan mahtavalta.

   Vastaa
 3. Pauliina 4.7.2013

  Tää sun blogin ulkoasu on niin upea etten kestä!! Ihana blogi muutenkin :-) ♥

  Heh, hauska toi takki! Ihanaa ja aurinkoista kesää sulle!

  http://kisstherain-p.blogspot.fi/

  Vastaa
  • Henriikka 4.7.2013

   Niin minustakin. Iloitsen päivittäin graafikkoystäväni kädenjäljestä, uijui. Kiitos kovasti kivoista sanoista. Ja kuin myös mitä mainiointa kesää, toivotaan paljonpaljon aurinkoa!

   Vastaa
 4. lili 4.7.2013

  Moi Henriikka. En halunnut omaan blogiin vielä laittaa, mutta en päässyt ainakaan Turkuun tai Jyväskylään. Tampereen tulokset on vielä tulematta, mutta fiilis kyllä aika pettynyt tällä hetkellä:/ Tiistaita vielä odotellessa!

  Vastaa
  • Henriikka 12.7.2013

   VOI ETTÄ! Harminpaikka. Toivon niin paljon, että nappaa.

   – Mutta tietysti pitää muistaa, että elämässä on tärkeämpiäkin asioita kuin opiskelupaikka. Tuollaiselle naiselle löytyy varmasti tulevina vuosina jotain upeaa. Voimia!

   Vastaa
  • Henriikka 12.7.2013

   VOI ETTÄ! Harminpaikka. Toivon niin paljon, että nappaa.

   – Mutta tietysti pitää muistaa, että elämässä on tärkeämpiäkin asioita kuin opiskelupaikka. Tuollaiselle naiselle löytyy varmasti tulevina vuosina jotain upeaa. Voimia!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.