7 kommenttia

 1. Milla 15.12.2011

  Suloisia kortteja!

  Vastaa
 2. annie 15.12.2011

  Voi että miten söpöjä ! Tipahtaispa meidänkin postilaatikosta tommosia. Sun luovuus yllättää mut joka kerta.

  Vastaa
 3. karoliina 15.12.2011

  Ihania kortteja! =)

  Vastaa
 4. Anonymous 15.12.2011

  ihania! mistä tuollainen leimasin

  Vastaa
 5. Anonymous 15.12.2011

  Pakko viilata pilkkua hieman: edullisemmat, 0,55 euron merkillä varustetut joulukortit piti lähettää tänään, normaalihintaiset vasta maanantaina. Mutta ei ole pahitteeksi olla ajoissa, etenkin kun on noin kauniita kortteja. :)

  Vastaa
 6. Anonymous 16.12.2011

  Voi että kun on ihania ! Muutenkin tässä pari kuukautta sun blogia salaa seurailleena tekis mieli sanoa että tykkään sun ideoista. Ja muutenki yleisvaikutelmalta tosi soma ja iloine blogi. Kiitos päivänpiristeestä (: Pakko on myös kysäistä, että mikä mahtaa olla tuo ensimmäisen kuvan hassu väline?
  – myy

  Vastaa
 7. Henriikka 16.12.2011

  Kiitoskaikki kivat ja kivat! Kehtasi siis lähettää kasan kortteja. Kiitos mukavista kommenteista.

  Leimasin on Tiimarista. Itse kuva on leikattu sellaisesta leimasin-arkista, jotka sitten kiinnitetään tuollaiseen akryylipohjaan, joita myöskin saa muun muassa Tiimarista. Nämä akryylipalat maksavat noin kympin, mutta niihin on sitten edullista ostaa vaikka minkämoisia leimasinkuvia ja vievät vähemmän tilaakin, kuin hirveä kasa erillisiä leimasimia.

  Hassu vekotin on paperileikkuri, jolla tein a4:sta pienempiä. Terän pystyy myös vaihtamaan ja toisella terällä pystyy tekemään hyvän ja selkeän taitoksen, jos haluaa tuollaisia 2-osaisia kortteja.

  JA anonyymi pilkunviilaaja on aivan oikeassa! Halvat postimerkit eilisen postiin, mutta muut kerkiävät vielä. Kiitos korjauksesta.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.