Reilin kohokohta: pihaleffa Pariisissa

Koimme ehkä tähänastisen reilimme tunnelmallisimmat hetket torstaina Pariisissa. Tiedättehän, kun elokuvissa ihmiset menevät aina nurmikentille katsomaan leffoja suurelta valkokankaalta? Me saimme kokea nämä leffahetket itse.

Heinä-elokuusta puhutaan aina kehnona reiliaikana, koska ne ovat aina pahimmat turistiajat. Hyviä puolia ajankohdassa kuitenkin on, että paikoissa tapahtuu tavallista enemmän. Cinema en plein air -elokuvafestivaali järjestetään heinä-elokuun taiteessa Pariisissa Parc de la Villetten puistossa, jossa näytetään miltei joka päivä kokopitkiä elokuvia. Kun luimmme tästä aiemmin kesällä sattumalta, tiesimme ettemme halua missata outdoor-cinemaa.

2 kommenttia

 1. Milla 11.8.2013

  Vau! En tiennyt että tollasia on vieläkin :D

  Vastaa
  • Henriikka 27.8.2013

   ON ON! JA kuulemma Suomessakin. Minäkin olin kovin sivistymätön.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.