PORI JAZZ jauuuuu!

IMG_4623-kopio

Olin viime vuonna elämäni ensimmäistä kertaa Pori Jazzeilla ja päätin silloin tulla joka vuosi uudestaan. Lupaukset kannataa pitää, joten olen lähdössä ensi viikonlopuksi Poriin. Luulin saavani samat jazz-kissat kainaloon, mutta he täyttävätkin pyöreitä ja juhlivat toisaalla. Eikä ole lainkaan hassumpaa, että saan sen sijaan Jannen kainaloon. Minunhan ei tarvitse kantaa piknik-vilttiä koko viikonloppuna!

Perjantaiksi Kirjurinluodossa seuraamme liittyy myös pari ystävää. Ja alueella vilisee tuttuja varmasti satapäin. Ajattelin, että voisimme luoda lauantaille megalomaanisen hyvät, vilttikateutta herättävät eväät ja saada näin haalittua myös uusia ystäviä ympärille. Ja koska en ole mikään festaririehuja (paitsi toisinaan yhtäkkiä vähän), nautin jo niin suuresti keikka-ajatuksesta, jossa voi köllötellä isossa villapaidassa ruoan ympäröimänä.

Konsertteihin pääsemme perjantaina ja lauantaina. Soittolistalla ovat siis pyörineet Paloma Faith, Emeli Sandé, Jessie J ja Kool and the Gang. Yksi ehdoton suosikkini, Viitasen Piia, soittaa teatterilavalla perjantaina. Pitää ehtiä tsekkaamaan myös se. Muuten odotan villejä kortteja ja hyvää lavaläsnäoloa. Muutamia tanssiaskeleita ja sitten vaan festariolemista. Aurinkoa taitaa olla turha toivoa tänä kesänä, mutta toivon sitten lämmintä tuulta ja kauniita kumisaappaita.

Kai mä nään teistä muutaman viikonloppuna? Ehkä tuutte urkkimaan kateellisina meidän eväitä?

– Henriikka

4 kommenttia

 1. Ihania Pori Jazz -muistoja. Ihan harmittaa, että jazzit jäävät tältä vuodelta itseltäni väliin muiden menojen vuoksi, sillä olen käynyt joka vuosi muistaakseni 16-vuotiaasta. Noh, ensi vuonna on uusi mahdollisuus!

  http://www.lily.fi/blogit/40-hours-and-counting

  Vastaa
  • Henriikka 18.7.2015

   Oijoi, oot kyllä melkoinen konkari. Harmi, että jouduit jättää tämän vuoden välistä. Mutta niin kuin sanoit, ensi vuonna taas.

   Täällä ollaan ja meno on katossa, jihuuuuu.

   Vastaa
 2. Mili 16.7.2015

  Perjantaina juurikin samoja päälavan esiintyjiä katsomaan tulossa :) jazzeja vaan ei voi jättää väliin :D

  Vastaa
  • Henriikka 18.7.2015

   Ihan super. Pori jazz on kyllä vienyt mun sydämen.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.