Miten mahtavaa olla nainen.

Miten mahtavaa olla nainen. En voi sanoin kuvailla, miten iloinen olen naiseudestani sen kaikissa muodoissaan. Olen kiitollinen, että olen saanut kasvaa juuri tällaiseksi naiseksi ja että saan kasvaa juuri sellaiseksi naiseksi kuin lystään.

Miten mahtavaa olla feministi. Miten ihana liputtaa naisten oikeuksien puolesta, taistella viimeiseen saakka pyhässä vihassa sen puolesta, ettei missään koskaan enää tallottaisi naisia tai kohdeltaisi heitä vähempinä kuin he ansaitsevat – eli täysin tasa-arvoisesti.

Miten pysähdyinkään, kun Janne eilen illalla sopivan paatoksellisen ”pystyn todellakin mihin vaan” -puheeni jälkeen totesi:

”On kyllä hienoa ajatella, että ehkä joskus 2010-luku muistetaan naisten voimaantumisen ja sukupuolitasa-arvon loppukirin aikakautena.”

Väkevää naistenpäivää kaikille ja kaikenlaisille naisille. Ja miehillekin sen verran, mitä nyt naisilta jää.

-Henriikka

Kuvat: Omer Levin

1 kommentti

  1. Lottay 8.3.2018

    Miten täydellisesti voi asian ilmaista! Voisin kehystää ensimmäisen kappaleen. Aiempina vuosina inhosin naistenpäivää, tänä vuonna annoin sille uuden merkityksen. En halua kukkia, en suklaata. Haluan olla nainen, joka saa olla ja tehdä juuri sitä, mitä huvittaa. Olen onnellinen, että olen saanut aina tehdä ihan kaikkea. Ikinä ei ole sanottu etten voi tehdä jotain, koska olen nainen. Mitä parhain syy naistenpäivälle!

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.