Vapaapäivä, eikä mitään tekemistä

Vietän vapaapäivää. Jotenkin kummallista sellaista, sillä minulla ei oikeasti ole mitään pakollista tekemistä. Ei velvollisuuksia, ei koulujuttuja, ei harrastuksia, ei viikottaisia rutiinijuttuja. Ei siis mitään – Mikä on vallan nautittavaa. Päivitän äsken facebookkiani: ”Kenelle ei oo mitteen tekemistä tänään? Ole minun kaa, minä olen kiva.” Tähän mennessä siitä on kuitenkin vain muutama tykännyt. Tarkoittaako se sitä, että haluavat viettää aikaa kanssani vai muutenko vaan pitävät siitä, että olen mukava, mutta tekemistä vailla? 
Olisi kiva matkustella perheen luo. Jomman kumman perheen. Juoda vaikka vaan aamukahvia ja iltateetä yhdessä ja höpötellä mukavia. Äiti oli mun luona viikonloppuna yötä ja se oli kyllä jees. Laatuaika omiensa kanssa, ai että! Oon myös ajatellut ilolla joululomaa, jolloin oli pelkkää aikaa. Teettämäni 500 kuvaa tulivat viime viikolla ja nyt olen niitä tuijotellut hölmösti hymyillen. Laitankin tähän muutaman hymyä herättelevän kuvan, jotka löytyivät paperikuvien joukosta.

Ehkä menenkin keilaamaan. Missä Helsingissä voi edes keilata? Auttakaa avutonta.

Henriikka

8 kommenttia

 1. Anonymous 23.1.2012

  Nauti siitä, ettei tarvitse tehdä mitään ja ajatuksesta, että voisit tehdä melkei mitä vaan! :) Ettei tuu liikaa paineita ainoalle vapaapäivälle ja sitä myöten valuisi kokonaan hukkaan.

  Pakko vielä sanoa, että vaikutat niin ihanalta ihmiseltä, ai että. Toivon sulle ja teille kaikkea hyvää! :)

  Vastaa
  • Henriikka 23.1.2012

   Loppujen lopuksi en tehnyt oikein mitään. Kiitos vinkistä! Niitä ”en tee mitään” -päiviä on vaan niin hankala tässä tekemisenjapuuhamisen yhteiskunnassa pitää. Mutta se teki terää.

   Ja minä oon ihan kiva, se riittäköön. Kiitos ihanasta kommentista! Samoin sinne kaikkea hyvää.

   Vastaa
 2. Anonymous 23.1.2012

  keilata voi kalliossa, kampissa, töölössä ruusulankadulla ja ja ja kai jossain itähelsingin nurkissa! kamppi aika kallis mut mun mielestä jotai opiskelijaalennuksii päivisin sielä ehkä vaa kyl lyyrakortilla, kallio menee tosi ajoissa kiinni ja ruusula ihan jees hintane!

  Vastaa
  • Henriikka 23.1.2012

   Hei kiiiitos kovasti näistä. Toi lyyra-kortti juttu on hyvä tietää. Tänään en ihan ehtinyt, mutta kyllä tässä vielä joku päivä jonnekin.

   Vastaa
 3. Anonymous 23.1.2012

  ruoholahessaki varmasti jossai sielä liikuntakeskuksessa!

  Vastaa
  • Henriikka 23.1.2012

   Hey nice. Enköhän minä jonkun napakan paikan vielä löydä.

   Vastaa
 4. Anonymous 23.1.2012

  Ah, kelpaisi meikäläisellekin tuommoinen vapaus! Ja jälleen aivan mahtavan ihastuttavia kuvia.

  Olis huippua jos voisit joskus tehdä jutun musiikista mitä kuuntelet. Oon pannut merkille ainakin muutaman SMG:n lainaamisen ja se jos mikä lisää intoani tietää mitä teikän levyhyllystä löytyy!

  Vastaa
  • Henriikka 26.1.2012

   Hei jooo musiikkijuttu oliskin hyvä. Blogin ekoina kuukausina muistin jotain kirjoittaa, nyt on jäänyt. Mulla on mielessä monta hyvää, jota tekisi mieli jakaa. Laitanpa things to do -listalle.

   Ja kiitos kivoista kehuista, vapaus on kyllä tiettyyn rajaan asti autuutta!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.