Häpi häpi valentain!

Ystävänpäivä-tunnelmia jakoon. Eilinen oli sattumalta täysin tyhjä kaikesta välttämättömästä ja joustamattomasta, joten päätimme pyyhältää Kauppatorin kulmille viettämään piknikkiä. Merituulen puhaltaessa ei ollut aivan sellainen perinteinen eväsretken tuntu, mutta mitä voisi helmikuulta odottaakaan. Minä, Janne, Tuomas ja Eeva uhmasimme lunta ja jäätä ja kannoimme termarit ja purtavat torille. 
Loppujen lopuksi kovin pienet asiat tuntuvat suurilta ja tuovat mainioita muistoja. Suurin kynnys on vaan jaksaa toteuttaa niitä pieniä asioita. Kauppatorilla oli lisäksemme turkismyyjiä ja japanilaisturisteja, ja voitte kuvitella kumpaisen ryhmän kamerat täyttyivät hulluista suomalaisista kaakao-mukien kanssa.
Piknik-kori/-muovipussi sisälsi:
– kuumaa kaakaota
– joulun jämäsuklaita
– omatekoista mustikkapiirakkaa
– kebabbia ja ranuja
– juustopatonkia

Eilisaamuna vaatekaapin edessä yritin löytää päälleni jotain vaaleanpunaista. Kovin suurta tarjontaa ei löytynyt, mutta ehkä kaikista söpöin omistamani vaate on valkoinen neule hämmentävällä ruusu-kangaskuviolla. Kovalla raivolla ja yrittämisellä sain hiukseni kiharalle ja vähän vähemmällä vaivalla pipon päähän. Suurin kiitos kuului kuitenkin uudelle Joutsenen untuvatakille, joka piti minut totaalisen lämpimänä jääkalikka-ystävieni seurassa. Kyllä kelpasi olla ystävillä ja hanhen untuvalla ympäröity.

Eläköön ystävät.
Nekin jotka ottavat piknik-evääksi kebabbia
vastoin kaikkia romanttisuuden lakeja.
-Henriikka

10 kommenttia

 1. Minttu 15.2.2013

  Oi, miten ihanaa! Olen haikeana ajatellut, että pitää odottaa lämpimämpiä kelejä, että voisi lähteä piknikille, mutta oikealla asenteella ei näköjään tarvitsekaan!

  Vastaa
  • Henriikka 17.2.2013

   Heippa Minttu. Ei kannata suotta odotella liikoja kuukausia, kunnolla toppavaatetta ylle. Kaakaokaan ei maistu koskaan muulloin yhtä hyvälle.

   Ps. Hyväntuulinen blogi sinulla!

   Vastaa
 2. Anonymous 15.2.2013

  Mistä on tuo piposi? Ei saa sanoa että kirpparilta koska haluan samanlaisen!

  Vastaa
  • Henriikka 17.2.2013

   Se on viime syksyllä ostettu iha Stadiumista. Niitä oli myös ainakin sellaisia punertavia. Toivottavasti löytyy!

   Vastaa
 3. maria 15.2.2013

  Ääh, iha superhieno toi toiseks viimene kuva! Sul on tosi hyvä tyylitaju, tai itteen ainaki kolahtaa. (Joskus) ärsyttää nois supersuosituissa blogeissa, kun (asu)kuvat näyttää joltain mainoslehtisen kuvilta -eli ei yhtää miltää. Kiitos siis näistäkin ihanista kuvista! Oot nii symppis:)

  Vastaa
  • Henriikka 17.2.2013

   Minulla on aina ollut vähän nämä omat tiet tässä pukeutumisessa ja siksi ehk myös kuvissa sitten. Kiitos kovasti, arvostan että jaksoit nähdä vaivan ja kommentoida ja samalla piristää päivääni paljon. Kiitos.

   Vastaa
 4. ALINA 16.2.2013

  IHANA toi ruusupaita!!!! <3

  Vastaa
  • Henriikka 17.2.2013

   Se on jannenkin ykköslemppari. Erittäin hämmentävää.

   Vastaa
 5. veera 16.2.2013

  Ihana asu! Varsinkin tuo paita on tosi sulonen ja keväinen :)

  Vastaa
  • Henriikka 17.2.2013

   Kiitos veera! Sietää odotella kevään tuloa vaaleanpunaisissa kukissa, uijui.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.