Turhat kriisit

Tänään on ensimmäinen kunnon aurinkopäivä hetkeen. Viimeisen viikon olen potenut pienoista kriisiä siitä, kuinka pukeutua +15-20 säähän, kun on kuitenkin tuulista ja välillä sateleekin. Siskoni on liittynyt kriisiin ja sen synnyttämään keskusteluun olosuhteiden pakosta, kun hän on taas majaillut sohvallamme alkuviikon. Nahkatakki tuntuu usein hiostavalta, villapaidoissa läkähtyy, kuitenkin T-paita ei ole riittävästi, kuin keskipäivän kuumimpina tunteinta. Ratkaisuksi on selviytynyt kauluspaita. 
Kauluspaitoja on moneksi: skarppeja työpaitoja, hippihelmoilla varustettuja lomamalleja, rentoja farkkukankaisia.. Hihat saa käärittyä ja nappeja avattua, kun tulee lämmin, ja vaihtoehtoisesti päälle saa heitettyä niin takin kuin ohuen neuleenkin, kun saapuu innokas merituuli. Kauluspaidat ovat olleet viikkoni parhaita kavereita. Valkoisessa kauluspaidassa viiletti pitkälle iltaan, mutta kylmimpinä hetkinä vedin päälle ohuen neuleen. Neuletta kaipasin myös töissä, kun suurehkon kauluspaidan liepeet alkoivat tuntua liian boheemeilta.

 Mutta nyt on ilo ja aurinko. Ei tarvitse kokea minkäänlaista välisään kriisiä.
Henriikka

2 kommenttia

 1. Anonymous 15.6.2012

  olet niin kaunis hendupada!

  Vastaa
  • Henriikka 15.6.2012

   Kaunis kiitos ja syvä kumarrus, lämpimiä ja märkiä pusuja kaiken päälle!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.