Pyhäin miesten päivä

Löytyikö tunnelmaa? Hautausmaa oli kaikkea muuta, kuin pelkoa ja luurankoja. Kynttilöitä oli sadoittain ja oli lohdullista, että miltei jokaisen haudan luona oli kynttilä. Tosin en ole varma, käykö hautausmaan työntekijät laittamassa valoa yksinäisille vainajille. Hymyilytti, kun eräs pikkupoika juoksi sankarihaudan ohitse huutaen isälleen: ”Tuntematon sotilashan on kuollut jo.”

Lopuksi vielä todistusaineistoa vuoden ensimmäisestä glögistä. Vielä täytyy korkata vaalea versio.

4 kommenttia

 1. Anonymous 6.11.2011

  IHANA kynttilämeri! Ja KIVAA kun sun tiivis päivitystahti senkun jatkuu :-)

  -Noora Laine

  Vastaa
 2. Anonymous 6.11.2011

  Ei vie, ainakaan työn puolesta :( Mutta ihan muuten vaan ihmiset vie! Ystäväni vei vuosia yhden kauan aikaa sitten, nuorena poikana kuolleen haudalle kynttilän aina juhlapäivinä, sekä tämän pojan syntymä- ja kuolinpäivinä. Että ehkä ihmiset tekevät vain hyviä tekoja tuntemattomille, kuolleille :) Miksi Pyhäin MIESTEN päivä? All Saint’s Day…

  Vastaa
 3. Anonymous 6.11.2011

  Itse koin kynttilämeren päivän myöhässä eli tänään mutta upea se oli silti. Kommenttini pääpointti oli alunperin kuitenkin vähän maallisempi eli ihana villapaita! -emma

  Vastaa
 4. Henriikka 7.11.2011

  hei noora! Kyllä vain, tykkään niin kovasti tästä puuhasta että täytynee myös jatkossa päivittää tiheään. hihah.

  Ja anonyymille: Ihmettelen kyllä myös tuota mies sanaa. Kai se oli ainut sana, mikä kuulostaa hyvältä. Ja onhan tässä myös varmasti sota-ajan urhet ukit kyseessä. Ja vau, tuo hyväntekeväisyyskynttilä systeemi onkin mieletön. Ehkäpä valitsen itsekin jonkun haudan.

  Hei Emma: Kiitos! Itse asiassa villapaitani on jo siirtynyt minulta siskolleni, mutta aijon sen kyllä anastaa vielä joku päivä takaisin. Nyt sain lainata, kun pyysin kauniisti.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.