Korvamatojen mysteeri

_MG_0095 kopio

Koko päivän on pyörinyt päässä Anssi Kelan Nummela. Biisi ei ole huonoimmasta päästä mutta korvamatona sietämätön. Jannen mielen rasitteena on ollut Destiny’s Childin Survivor, joten näistä kahdesta valitsisin kuitenkin tämän kotiseutuhimmailun viidakkoasuissa peuhaavien bikiniartistien sijaan.

On outoa, millaiset asiat mielessä voi pyöriä. Eilen luupilla pyöri ystäväni Instagram-statuksen infoteksti: ”I only want to live in peace and plant potatoes and dream”. Usean tunnin toistelin tätä mielessäni. Kaiken lisäksi en edes muistanut tarkalleen, miten tämä lause meni. Kiero mieleni mutisi kuitenkin epäselvät sanat haluamallaan tavalla ja aloitti luupin uudestaan.

_MG_0105 kopio_MG_0100 kopio

Talvi tuli Turkkiin Suomea aiemmin. Palmut peittyivät lumesta. Onneksi nyt sunnuntaina olemme saaneet valkoista lunta Helsinkiinkin. Pyöräilin juuri Rautatientorille ja pyörät sutivat alla. Aina yhtä ärsyttävää ja ihanaa, kun pyörä heittelehtii pehmeän lumen mukana eikä etene etanavauhtia kovempaa.

Olen unohtanut kiinnittää pyörälampun ja sekös vasta hävetti. Talutin suuren osan matkasta eikä päässäni pyörinyt mitään, vaikka kerrankin olisi ollut hyvä hetki antaa soida vaan.

_MG_0114 kopio_MG_0107 kopio

Rautatientorilla näin tuntematonta henkilöä, jolta ostin kauniin kuviollisen clutchin. Neljä euroa. Kallio kierrättää -facebook-ryhmän kautta löytynyt ja niin niin niin kaunis. Laitoin laukun tarakan metallipidikkeen alle ja sotkin kotiin. Tarkistin aina välillä kädelläni, että clutch on tallella.

Yritin löytää uusia pyöräteitä kotiin palatessani, mutta huonostihan siinä kävi. Ajelehdin lumisia teitä aivan liian kauas. Sen siitä saa, kun hortoilee ilman lamppua.

Toivon, ettei minua sakoteta tämän kirjoituksen perusteella lamputtomuudesta. Jos sakotetaan, olen sen ansainnut.

-Henriikka

6 kommenttia

 1. Kaisa S. 4.1.2016

  Moikka! Onko nämä kauniit kuvat sun anoppilan lähistöltä otettu? Luulen tunnistavani rannan, kun olen samoilta seuduilta kotoisin. Mun blogin uusimmassa postauksessa on kuvia tuolta vastarannalta, tervetuloa vaan katsomaan. :D Hyvää alkanutta vuotta ja kiitos kivasta blogista, olet tosi hyvä kirjoittaja! :)

  Vastaa
  • Henriikka 19.2.2016

   Hahah, mikä sattuma. Sieltähän nämä juuri ovat. Huippu paikka.

   Kiitos oikein paljon Kaisa. Enää tuskin voi toivotella hyvää alkanutta vuotta mutta ihanaa talvenjatkoa varmasti :-)

   Vastaa
 2. Helmi 4.1.2016

  Hei! Tuo lause ( ”I only want to live in peace and plant potatoes and dream”) on muuten alkuperäisistä Muumi-sarjakuvista. Sydämeltäni ainaisena maalaistyttönä minä rakastan sitä sivua, ja palaan tuohon lauseeseen aina uudelleen ja uudelleen :) Googlaamalla löytyy kyseinen sivu, kannattaa vilkaista jos et tiennyt!

  Vastaa
  • Henriikka 19.2.2016

   Oho, no enpä tiennyt. Kiitos sinulle tämän tumpelon sivistämisestä. Pitääpä käydä googlettamassa nyt, kun aiemmin en ole muistanut.

   Vastaa
 3. Hah! Eksäni aina väitti vastaan, kun sanoin päässäni ”soivan” jokin sana tai lause. Hän oli sitä mieltä, että ainoastaan laulut voi soida päässä. Tossa pari päivää sitten mun päässä toistu sana inkontinenssisuoja nähtyäni apteekissa Tena Men -paketin. Ehkä yksi oudoin korvamato hetkeen.

  Vastaa
  • Henriikka 19.2.2016

   Hahahaha, en kestä. Ihan huikea juttu. Todellakin sanat ja lauseet voi soida päässä. Luu kurkkuun eksä!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.