Lungi kuin sunnuntaiaamu

_MG_2270 kopio

Nukuttu on, sydämen kyllyydestä, ja vielä menisi helposti tuplat lisää. Parempi oli kuitenkin pyrähtää heti aamusta hereille ja hilautua kelposeuraan. Meillä on sellainen hyvä rentokerho, johon kuuluu lisäkseni Janne ja siskoni Roosaliina. Rentokerho voi tavata koska vain, missä vain ja eritoten millaisella tuulella vain.

Tänään satoi, mutta meininki oli hyvä. Istuimme Kluuvikadun Fazerissa ja mietimme, miten outo paikan akustiikka onkaan. Pohdimme myös, onko lettu-sanalla englanninkielistä vastiketta, sillä crepsit on kuitenkin vähän eri juttu ja kuinka monta raitapaitaa sisareni omistaa.

_MG_2249 kopio
_MG_2305 kopio_MG_2329 kopio_MG_2223 kopio_MG_2245 kopio

Rentokerhossa kettuillaan sopivasti ja palautetaan maan pinnalle, jos pyrkii liikaa leijumaan. Lempeää naljailua osakseen sai tänään Roosaliina, joka paljasti juovansa kahvin kermalla, jos sitä on tarjolla. Itse avauduin panikoiden käsivarteen yllättäen kasvanutta pattia ja kerho lohdutti kertoen, että tilastojen valossa se tuskin on syövän alku.

Kaiken aikaa satoi ja kadut olivat kaikuvan tyhjiä. Muutama hassu ihminen vaelsi Henkkamaukkaan tai Stockmannille, turisteja lähinnä. Kahvilat taas olivat piripintaan täynnä eikä aamukahveissa ja -kakuissa säästelty. Herttoniemen ja Tapanilan kyläjuhlat ja pihakirpputorit joutuvat varmaan pettymään vähäiseen kävijämäärään, mutta ainakin kahvilayrittäjät kiittävät.

_MG_2299 kopio_MG_2327 kopio_MG_2275 kopio_MG_2262 kopio_MG_2292 kopio

Viimeisessä kuvassa on teille vähän vinkkusilmää sunnuntai-iltaan. Kyllähän nämä sadepäivätkin jaksaa, kun silmissä siintää pitkät kesäillat, kuohuvat ja juhannustanssit.

Nyt lenkille ankeaan, harmaaseen luontoon. Sadetta päin.

– Henriikka

9 kommenttia

 1. Naava 26.4.2015

  Ihanat kuvat ja etenki nuo romanttiset janne-henriikka kuvat <3

  Vastaa
 2. Tiia 27.4.2015

  Nyt on pakko kerrankin kommentoida: Se kupolin akustiikka on kyllä harvinaisen hämmentävä! Äänet tuntuvat välillä tulevan ihan vierestä, vaikka lähimmät asiakkaat istuisivat salin toisella puolella.

  Tunnustaudun myös kermakahvi-ihmiseksi. Mistä tulikin mieleeni, että olen tietämättäni plagioinut sulta blogin otsikkoon kahvikuppirenkaan, auts!

  Kiitos mainiosta blogista ja hauskoista jutuista, olen täällä jo pari kuukautta seuraillut hiljaa taustalla. Esimerkiksi naru nauratti :)

  Vastaa
  • Henriikka 4.5.2015

   Joo, ihan hassu se kupolijuttu. Erikoinen ratkaisu tollaiseen tilaan.

   Tietämättä plagiointi on ihan ok! En tee sinusta rikosilmoitusta.

   Kiitos oikein kovasti ilahduttavasti kommentista. Piristää aina päivää tällaiset.

   Vastaa
 3. Pipsa 29.4.2015

  Täysin offtopicia: koin juuri ahaaelämyksen, kun tajusin kuka Janne on. Monta kertaa oon kuvia katsellessa miettinyt että oon ihan varmasti jossain sen nähnyt. No, tietenkin Päiväkummussa se pyörähti musajutuissa mun ollessa riparilla aikoinaan! :D

  Vastaa
  • Henriikka 4.5.2015

   Haha, no nyt se selvisi! Huikeen musamiehen oon vierelleni saanut.

   Vastaa
 4. nelly 29.4.2015

  tulipas hymy huulille näistä kuvista, ihania!! lempparein tuo pusukuva sateenvarjojen takana ♥___♥

  Vastaa
  • Henriikka 4.5.2015

   Tsihii, eihän sitä tiedä, mitä sateenvarjon takana tapahtuu – ehkä me katsotaan ihan eri suuntiin tai murjotetaan toisillemme. Tai sitten ei. Taisi sun arvaus osua oikeaan tällä kertaa :-)

   Kiitos Nelly.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.