Suojassa kylmältä maailmalta.

Taiwaniin lähtöpäivänä heräsin todellisuuteen: en omista kameralaukkua. Rinkkareissulle lähtö ja kamera ilman suojaa oli huono yhdistelmä. Kotomaassa olen kehitellyt omia viritelmiä paidoista kangaskasseista ymyms yms. erittäin pätevistä kameralaukun korvikkeista, mutta nyt oli kunnon laukku tarpeen.
Haeskelin koko aamupäivän sopivia laukkuja, mutta rakkaalle Canon 550D:lle ei löytynyt hyvää laukkua. Järjettömän suuria, ihan pieniä tai yksinkertaisesti äärettömän rumia. Tarkoituksenani ei ollut hankkia ammattilaisen laukkua, sillä olen amatöörikuvaaja, mutta joku suoja täytyi saada.

Viimeiseksi menin Accesoriessiin, koru- ja asustekauppaan ja naps, sielä löytyi mukaan kukkakuosinen laukku. Ei tämä ole ehkä se kunnollisin, mutta onpa ainakin kaunis. Nyt vuorasin pohjan ja sisäseinien suojaksi kangasta, mutta myöhemmin ajattelin viritellä seiniin vaahtomuovia tai muuta pehmiketta. Sopivan pieni ja hyvä kantaa! Hip huraa.

Kiina kuittaa. -Henriikka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.