Kahden viikon päästä Honoluluun!

honolulu

Sori nyt toverit, mutten jaksa pidätellä enää pidempään (siis tätä uutista, kyse ei ole virtsankarkailusta). Lähden kahden viikon päästä Havaijille, Honoluun, ja letkollen sinisen meren äärellä kaksi viikkoa.

Letkotella” tosin on harhaanjohtava verbi tässä kohtaa, sillä menen opiskelemaan. Kerron kaikesta lisää, kunhan vain tiedän itsekin enemmän. Lähden yksin ja lennän toiselle puolelle maailmaa näkemään Havaijin ensi kertaa elämässäni. Sinnikäs, aaltojen ympäröimä saari odottaa, ja meinaan haljeta onnesta.

Olimme suunnitelleet Jannen kanssa lähtevämme New Yorkiin lokakuussa. Halpalennot (vajaa 300€/henki!) oli jo tiputettu sähköiseen ostoskoriin, kunnes tuli joustamattomia työesteitä matkalle.

Nyt en mukise enää yhtään, etten näe Vapaudenpatsasta. Luulen nimittäin tämän seikkailun riittävän akuuttiin reissunälkään.

-Henriikka

Kuva: Jillian Harris / Honolulu Travel Guide

9 kommenttia

 1. No nyt on aihettakin olla pidättelemättä ;). Huippua, että pääset noin upeisiin maisemiin. Olisin positiivisesti kade, ellei parin viikon päästä starttaisi oma reissu, joka ei muuten tunnu yhtään hullummalta sekään (Ranskan ja Espanjan surffirannat). Ihanaa matkaa, jos ei sitä ennen ennätetä vaikka sitten aamuhkahvitella!

  Vastaa
  • Henriikka 15.11.2016

   Ranskan ja Espanjan surffirannat ei kyllä kauheasti kalpene Honolululle. Toivottavasti oli ihana reissu.

   Pusuja x 100!

   Vastaa
 2. Tuija Rajala 9.9.2016

  Oi oi pääsispä lämpöiseen. Nauti sinä lämmöstä ja ihanasta rannasta ja sinisestä vedestä.

  Vastaa
 3. Ulla 10.9.2016

  Voii ihanaa! Jään seurailemaan innolla! Me bongattiin lennot Havaijille alle 400 eurolla, joten sama kohde kutsuu marraskuussa ?

  Vastaa
  • Henriikka 15.11.2016

   No oli kyllä hyvä bongaus. Joko matka on takana?! Mitä tykkäsitte?

   Vastaa
 4. Palmuaseman Sanna 10.9.2016

  Jee ihanaa! Seuraan suurella mielenkiinnolla, sillä piipahdan muutaman päivän verran samoissa maisemissa aika lailla heti sitten kun poistut sieltä.

  Vastaa
  • Henriikka 15.11.2016

   Oi että, Honolulu <3! Kun itsekin pääsis taas piipahtamaan, ihan vaikka vaan pariksi päiväksi.

   Vastaa
 5. […] spontaanin matkani määränpäästä viikko sitten ja paljastin, ettei kyseessä ole silkka loma. Ja nyt kerron lisää: lähden EF:n kielikurssille […]

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.