Viikonlopun ykköstapahtumat

1. Kulttuuritalon tanssimessut 2013


Suren pienesti sisimmässäni, etten ole tänä viikonloppuna Helsingissä. Tarjolla olisi nimittäin mitä huikein tapahtuma, nimittäin yksi vuoden suurimmista tanssiviikonlopuista tulee Helsinkiin. Olisin niin mielelläni seuraamassa, kun Kulttuuritalo täyttyy tanssista, battleista, tanssitunneista ja muusta tanssifestivaalin mölinästä. Tämä on aika helppo tapa nähdä kattavasti Suomen tanssikuviot yhdessä samassa paketissa.

Street- ja Show SM-karsintojen ja Latino Show SM-kilpailun lisäksi viikonlopun aikana ovat myös Dance.fi:n järjestämä Show Of The Year, Stadin Suurin Dancehall-tunti, La Fresquita Salsa Fiesta ja paljon muuta ohjelmaa. Tapahtumat keräävät joka vuosi tuhansia tanssijoita ja tänä vuonna kaikki ovat nähtävillä yhden viikonlopuna aikana. Jatkobileet tapahtumalle ovat lauantaina.

Hinnaston, aikataulun ja muut lisätiedot löydät tapahtuman facebook-seinältä.

2. Kirpparibrunssi
Niille jotka pitävät kirpputoreista, joissa myyjä on itse paikalla ja etenkin niille, jotka eivät jaksa herätä jäähallin kirpputorille kukonlaulun aikaan. Ravintola Adamdsissa järjestettävä Brunssi-kirppis on toinen tapahtuma, jonka missaaminen pikkuisen nipistää. Uskoisin myös niin myyjä- kuin asiakaskunnankin olevan astetta normaalia tyylikkäämpää. Toivon, että tällaisia järjestetään lisää tulevaisuudessa.
Lisätiedot tapahtuman facebook-seinältä.

Siinä taisi olla kaikki informatiivinen asia tältä aamulta, toivon että tapahtumavinkit innostivat ja jonkun tyhjäntäyteinen viikonloppu sai uusia suunnitelmia.
-Henriikka

2 kommenttia

 1. Anni 15.3.2013

  vähänkö harmittaa. asuisimpa helsingissä.
  tanssitapahtumat rokkaa, kaikki kynnelle kykenevät, MENKÄÄ IHMEESSÄ.
  :-)

  Vastaa
  • Henriikka 26.3.2013

   Minäkin toivon, että mahdollisimman moni oli paikan päällä!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.