”Aamukahvilla poikaystävä”

Eilinen oli jännittävä päivä. Blogissa oli ollut hurja kävijäpiikki, vaikken kirjoittanut mitään. Hah.

Epäilen, että uteliaisuus oli saanut aika monen sunnuntaita viettävän kurkkaamaan, jos täältä löytyisi rakkauskirjeitä. Romantiikan etsinnän syynä oli tietysti se, että julkaisin yhteiskuvan uuden poikaystävän kanssa Instagramissa.

Poikaystävän. Voi juku. Sellainen minulla tosiaan on.

Rakkautta ja hyviä uutisia tähän koronakevään keskelle on taidettu kaivatatakin. Vastapainoa kaikesta. Jotain aivan muuta. Sen huomasi viestien ja sydämien määrästä.

Kiitos. Miten isosti liikutunkaan, kun elätte mukana.

Niin kuin sanoin, jännittää. Sydän on pelissä. Tämä on ihana asia, mutta silti iso asia elämässäni. Aion ottaa ajatuksilleni ja tunteilleni aikaa, hyristellä tyytyväisenä. Kätkeä sisimpääni, kantaa sydämelläni.

Ja vaikka tiedän, etten ole mikään maailmannapa, on teitä seuraajia kuitenkin jo useita kymmeniä tuhansia. Ja vaikka hyvää haluavat kaikki, tai ainakin valtaosa, niin silti määrä on suuri. Se jännittää myös.  Olen herkkä ja imen rajusti muiden tunnetiloja ja ajatuksia itseeni. Jännittää ihan oikeasti ja aidosti tosi paljon.

Mutta vähän poikaystävästä! Hän on sellainen luonnonystävä, iloinen partasuu. Aurinko. Menninkäiseltä näyttävä päivänsäde. Hyvää keskusteluseuraa, hyvää vapaalaskuseuraa – erinomainen hybridi siis. Ja kuinka kivaa, että saan lainata hänen flanellipaitojaan.

Eikä hän ole somessa, miten mainiota. Voimme siis keskittyä ihan live-elämään tämän ammattini vastapainoksi. Seikkailemaan ja juttelemaan. (Pussailemaan!)

Siinäpä kaikki, mitä haluan tässä vaiheessa kirjoittaa ja olen tosi iloinen, jos kunnioitatte sitä. Voi olla, etten koskaan halua kirjoittaa enempää – en vielä tiedä. Otan ainakin aikaa asioille, vaikka onkin kivaa, että nyt tiedätte kenen kanssa saatan tulevia retkiäni taittaa. On hullu ristiriita, kun toisaalta tekisi mieli kuorruttaa koko maailma vaaleanpunaiseksi, toisaalta olla ihan hipihiljaa kaikesta ja ilakoida itsekseen.

Tuntuu siltä, kuin olisi koko ajan synttärit sisimmässä.

Poikaystävä. Voi juku.

-Henriikka

Kuvat: Dorit Salutskij

36 kommenttia

 1. Sinna 6.4.2020

  Ihanaa!! ???

  Vastaa
  • Henriikka 6.4.2020

   Niin minustakin <3 Jännittäminen kai kuuluu asiaan, jos ollaan merkityksellisten asioiden äärellä.

   Vastaa
 2. Laura 6.4.2020

  Hihi onpa ihanaa! paljon onnea teille!

  Vastaa
  • Henriikka 6.4.2020

   hihitellen aika pitkälti oon mennyt itsekin nyt tässä lähiajat :)))) Kiitos

   Vastaa
 3. emmi 6.4.2020

  Niin valtava ilo, että elämässäsi on aurinkoa, rakkautta ja hyvyyttä – niitä tarvitaan aina! Antoisia yhteisiä polkuja teille :)
  Itse päädyin eilen lukemaan kaikki luonto-, vaellus- ja retkipostaukset. Ne auttoivat seikkailun kaipuuseen ja sisällä kökkimisen aiheuttamaan pään raskauteen. xVaikkei kuvat luonnosta korvaa täysin menetettyä kevättä ja retkiä, ne kuitenkin hieman laskee sykettä ja antaa tilaa hengitykselle. Kiitos siis niistäkin näin jälkikätteen!

  Vastaa
  • Henriikka 6.4.2020

   <3 !! Kiitos. Aurinko, rakkaus ja hyvyys ovat kyllä tervetulleita kaikki (jos nyt luntakin välillä auringon rinnalla, ettei tule aivan silkkaa kesää).

   Miten hönöä, että mun eka ajatus oli, että voi ei, olisinpa ennättänyt kirjoittaa luonto- ja retkijuttuja enemmän, että niistä olisi ollut enemmän ja laajemmin iloa. Järkevämpi eka ajatus olisi varmasti ollut ilahtua ja kiittää. Siis kiitos. Kunhan tästä taas retkikesä (syksy? talvi?) urkenee, niin jutut jatkuu.

   Vastaa
 4. Hetukka 6.4.2020

  Mahtava piriste tähän korona-aikaan kyllä! <3

  Vastaa
  • Henriikka 6.4.2020

   On kyllä iso lahja itsellekin, jos pystyy saamaan toisen ilosta irti ja myötäelää <3

   Vastaa
 5. Seahorse 6.4.2020

  Oi ihanaa, näytät niin onnelliselta kuvissa! :) Edelliseen postaukseen viitaten, tuli pienet itkutkin tirautettua, osittain siksi että tällaiset uutiset on niin söpöjä ja liikuttavia, osin kateudesta kun korona pisti tämän rakkaudenkaipuisen ikisinkun surkean deittielämän kokonaan jäihin (no jäissä se on kyllä muutenkin ollut :-D). Mutta ehkä vielä jonain päivänä < 3

  Vastaa
  • Henriikka 6.4.2020

   On muuten hankalimpia asioita tässä jakamisessakin: miten kertoa niin, että minimoisi toisen kipeät tunteet ja kateuden? Ettei se olisi rättiä niiden kasvoille, jotka kaipaisivat omaan elämäänsä samaa. Aivan mahdoton tehtävä, kun kukin kokee erilaiset tekstinpätkät ja tunnemaailmat niin omalla tavallaan.

   Ihana kuulla, että tuli kuitenkin itkettyä myös vähän liikutuksesta. Ja odotapa vaan, kun korona saadaan selätettyä, niin edessä on sellainen hattarainen, läheisyydenkaipuinen ja ihana mega-deittimaailma, että voi vain nautiskella matkasta. (Nyt mietin, voikohan tästä loukkaantua myös? Tämä on vaikeaa. Haluan vain sanoa, että toivon mukaan löydät lähellesi jonkun, jos sellaista kaipaat <3 Kaikkea hyvää)

   Vastaa
   • Venla 6.4.2020

    Musta on ihanaa kun sun teksteistä huomaa että mietit ettei ne osuisi kenenkään arkaan kohtaan. Se on tosi kunnioittavaa. Samalla aina mietin, että nyt sitä anteeksipyytelemätöntä elämäniloa kehiin vaan! Sitäkin täällä tarvitaan. :)

    Vastaa
    • Henriikka 8.4.2020

     AAaah ihanaa, että sanot tän ääneen: että on ok, olla anteeksipyytelemättömän onnellinen. Nykyaika on hankalaa, kun pitäisi olla aina kieli keskellä suuta ja muistaa kaikenlaiset ihmiset kaikenlaisine elämäntilanteineen. Haluan kaikille kaikkea hyvää, mutta myös nauttia omasta onnesta, tietenkin. Kiitos.

     Vastaa
 6. Tupu 6.4.2020

  Oi!!

  Vastaa
 7. Tupu 6.4.2020

  ❤❤

  Vastaa
 8. Satu 6.4.2020

  Paljon onnea uuteen rakkauteen ❤️

  Vastaa
  • Henriikka 8.4.2020

   Kiitos Satu. Ihana, kun aina myötäelät niin lämmöllä.

   Vastaa
 9. Anne 6.4.2020

  JEE! ❤️❤️❤️

  Vastaa
 10. Emmi 7.4.2020

  Eikä, niin ihanaa kuulla iloisia uutisia!! Täytyy sanoa, että pieni aavistuskin oli jo sun julkaisujen perusteella. Kuulostan ihan mun mummolta, kun sanon tän, mut kaikkea hyvää teille tulevaan! <3

  Vastaa
  • Henriikka 8.4.2020

   Mummoissa asuu viisaus! Kiitos <3 Sitä samaa toivon itsekin.

   Vastaa
 11. Aino 7.4.2020

  Oi, miten ihana uutinen! Paljon onnea ja aurinkoa ?

  Vastaa
  • Henriikka 8.4.2020

   Näitä kommentteja on niin ihana saada ja lukea. Kiitos ja kosolti aurinkoa takaisin hankalan kevään keskelle!

   Vastaa
 12. Hilla 7.4.2020

  No oijoi, ompas kertakaikkisen ihanaa <3

  Vastaa
  • Henriikka 8.4.2020

   Duppiduppiduuuuuuu, ei haittaa vaikka viherkasvit kuolee ympäriltä, kun muuten kukoistaa!

   Vastaa
 13. Mari Vee 7.4.2020

  Ihanaa… siis aivan ihanaa?

  Vastaa
 14. Olle 7.4.2020

  Ihana kuulla, että olet saanut elämääsi tällaisen seikkailukaverin <3 Toivon kaikkea hyvää teille kahdelle!

  Vastaa
  • Henriikka 8.4.2020

   En olisi kivempaa osannut toivoakaan. Kiitos paljon, välitän terveiset <3

   Vastaa
 15. Murswein 7.4.2020

  Ihanaa! Kieltämättä karanteenissa ollessasi mietin että onkohan sillä joku (ja onko siellä joku toinenkin) ja oliko tuossa pöydällä kaksi lautasta hmmm… :D koskahan kuulemme jos kuulemme, jos on kuultavaa. Mutta ihanaa, kaikkea hyvää teille, rakkautta, iloa, suuria ja pieniä seikkailuja. <3

  Vastaa
  • Henriikka 8.4.2020

   Haha paljon tulikin kyselyitä, kun en sitä varsinaisesti käynyt peittelemäänkään. Karanteeni oli hyvä tulikoe yhdessäololle haha! :-D <3

   Vastaa
 16. TiinaElina 8.4.2020

  Huisisti kaikkea hyvää herkkään vaiheeseen elämässässäsi ja hänelle myös <3 & <3

  Vastaa
  • Henriikka 8.4.2020

   <3 ! Kiitos myötäelosta. Välitän terveisiä.

   Vastaa
 17. Myrsky 9.4.2020

  ??

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.