Viimeiset fiilikset

Nyt irtoisi viimeinen fiilistelyjuttu syyskuun reissusta isoon onpposeen. Tai lähinnä kuvia, teksti on vähän heikossa tänään, kun meinaan nukahtaa tähän näppäimistön päälle. Tämän jälkeen teen vielä yhden ”suosittelu” -jutun, mutta sitten riittää. Pitäähän minun jo hiljalleen palata siihen tosiasiaan, että asun Helsingissä. Ei ole huono tosiasia sekään, mutta täytyy myöntää että reissuun lähtisin milloin vain.
Päällimmäisenä matkasta jäi mieleen, että tekisi mieli palata takaisin ja tutkia ne kadut, joille ei ehtinyt astella. Tähän missioon ei varmasti riittäsi yksi lisäviikko, eikä -kuukausikaan, mutta toisaalta se on hyvä: kaupunki esittäytyy varmasti joka kerralla uudella tavalla ja uusilla käänteillä. Ensi reissua odotellessa, vaikka sitä ennen haluan vielä ehtiä moneen muuhun paikkaan. Pariisin lisäksi mistään kaupungista ei kuitenkaan ole jäänyt yhtä vahvasti fiilistä, että täytyy palata takaisin muutaman vuoden sisään.
 

Sillisalaatti-kaupunki. Sitä se on. Aina voi tehdä ihan mitä tahansa. 
Aina voi löytää uutta ja aina voi ihmetellä, mitä kaikkea yhteen kaupunkiin voikaan mahtua.
Henriikka
Ps. Tuomakselle ja Miralle kiitos kuvista.

8 kommenttia

 1. Ssara 28.9.2012

  Ihana postaus !=)

  Vastaa
  • Henriikka 2.10.2012

   Kiitos sinulle! Ihana oli reissukin, ei voi muuta sanoa.

   Vastaa
 2. Korvistyttö 28.9.2012

  haluan asua tuolla.

  Vastaa
 3. Veera 29.9.2012

  Mä en olisi pistänyt pahitteeksi lukea vielä tuutin täydeltä näitä NY-juttuja, mutta ymmärrän toki pointtisi! ;) Täytyy kyllä lähtä tuonne itekkin vielä joskus (pian!)

  Mutta hauska vielä kun mainitsit tuon Pariisin ja että tykkäsit siitä, kun me ollaan puolestaan lähössä sinne kolmen viikon päästä! Ei olis mitään hyviä pikavinkkejä sinne? :)

  Loppuun vielä tämmönen spontaani tunteenilmaus: Kiitos Henriikka tästä blogista, sun juttuja on aina yhtä mukava lueskella!

  Vastaa
  • Henriikka 2.10.2012

   Toivottavasti pääset reissuun pian, mutta Pariisikin on erittäin mainio, joten ei tarvi yhtään morkkistella. Me oltiin Pariisissa vaan muutama päivä reilillä ja aika kului oikeastaan vain kuljeskeluun. Mä itse rakastuin ihan täysin ”Sakreköörin” (miten sen kirjotetaan), sen suuren kirkon portaisiin yöaikaan, ja muutenkin sen ympärillä olevaan kaupungin osaan: Taiteilijoita, kahviloita yms. Jos haluaa sellaisen turistikierroksen, niin niitä tehdään ilmaiseksi tai ainakin melkein ilmaiseksi ainakin pyörillä. Suosittelen sellaista. Pariisi-vinkit on mulla kuitenkin vähissä, täytyis päästä itse sinne. Sun on sitten kerrottava mulle omat vinkkisi matkan jälkeen.

   Ja suurkiitos tunteenpurkauksesta. Tiedäks, tollaisia kehuja tarvii, että jaksaa motivoitua tähän juttuun. Kiitos.

   Vastaa
 4. Lotta Marilla 29.9.2012

  Noista kengistä olis mun mukaan tarttunu aika monta paria!:)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.