Loppukesän juhlaa ja DIY-drinkkibaari

Yhteistyössä Asennemedia ja SodaStream_MG_0348 kopio

Flow-festivaalilauantaina meille saapui hallittavissa olevan kokoinen, kolmen hengen ryhmärämä viettämään Flow-etkoja. Ensimmäinen saapui tapansa mukaan ajoissa, toinen sharpisti tasalta ja kolmas sateessa fillariaan fiksattuaan tovin myöhemmin hiukset märkänä ja hymy leveänä. Kaikki saatiin kuitenkin nopeasti ruoan valtaamaan pyötään, kuplivat drinkit kädessään.

Olin jännittänyt vähän ennakkoon. En ollut koskaan ennen tehnyt drinkkejä kotonani, ja nyt tarkoituksena oli loihtia SodaStreamillä valmistettuja mocktaileja ja cocktaileja koko iloitsevalle pöytäseurueelle.

_MG_0365 kopio_MG_0325 kopio_MG_0283 kopio

Niin kuin aina käy, tälläkin kertaa houstausjännitys osoittautui aivan turhaksi. Jo alkuun tajusimme nauraen, että kaikki olivatkin päättäneet jättää tänä vuonna Flown välistä. Kenelläkään ei siis ollut kiire, eikä festarihuuma olisi etkoista kiinni. Onneksi Flow-etkoja voi järjestää ilman festareitakin!

Toiseksi maisteluraati oli armollinen ja, kiitos hyvien juomareseptien, tekemäni drinkit oikeastaan melko loistavia!

Brunssimenun yritin pitää yksinkertaisena: vuohenjuusto-päärynäsalaattia, pikkupitsoja maissipohjalla, tomaatti-mozzarellasalaattia ja jälkiruoaksi marjoja, marenkia ja kinuskikastiketta. Selkeitä makuja, nopeita ruokia valmistaa. Viimeisenä jälkiruokana oli kahvia ja GreenStreetin raakakakkua.

_MG_0358 kopio_MG_0334 kopio_MG_0265 kopio _MG_0482 kopio _MG_0370 kopio

Vedenjuontimme on lähtenyt hurjaan nousukiitoon, kun saimme alkukestästä kauniin, valkoisen SodaStream-laitteemme. Tanskassa vastikään tehdyn tutkimuksen mukaan laitteen hankkiminen lisää vedenjuontia jopa neljänneksen, mutta me olemme varmaan tuplanneet omamme.

Sähköllä toimiva Power hiilihapottaa nappia painamalla, kun taas esimerkiksi lapsuudenkodista ja kesämökiltä löytyvät Play-laitteet toimivat ilman sähköä, painalluksilla kaasua pumpaten (tiedätte sen törähdyksen!). Nyt tuntuukin suurelta luksukselta, kun vesi hiilihapottuu itsestään ja valikosta voi valita kuinka kuplivaa vettä tahtoo – Yleensä haluan juoda keskinkertaisen kuplivaa.

Normaalisti laite majailee keittiötasolla, kahvimyllyn ja hellan välissä. Nyt drinkkienteon ajaksi se oli kivempi nostaa näkyville.

_MG_0386 kopio _MG_0401 kopio_MG_0456 kopio _MG_0419 kopio _MG_0427 kopio _MG_0445 kopio

Ja mitä ne valmistamani drinkit sitten olivat? Sovelsin valmiiden juomareseptien mukaan:

Ensimmäisenä oli Gin Rickey, joka kuohuu kirjoituksen ensimmäisessä kuvassa. Jätin tahallisesti näyttävän näköisen kuorisakan laseihin. Tämä oli Ullan suosikki.

Toisena oli Pink Grapefruit White Wine Sparkle (kuvassa kaksi kuvaa ylempänä), joka sopisi hyvin juhlabooliksi tai kesäjuhlien alkumaljaksi.

Kolmantena suurimman haloon herättänyt Watermelon Jalopelono Crush (alla kuvassa), johon Anne rakastui niin, että puhui siitä kuulemma vielä miehelleen kotonakin. Vesimeloonia ja jalopenoa, nerokasta! Jätin tästä alkoholin pois, mutta tequila antaisi varmasti mukavaa potkua juomaan.

Lisäksi leikkasin pitkittäissuuntaisia, ohuita kurkkuviipaleita ja limesiivuja karahvin pohjalle ja kaadoin päälle maustamatonta kuplavettä (kolmas kuva): näyttävä vesikannu brunssipöytään.

_MG_0432 kopio_MG_0481 kopio

Rentouduin ihanasta aamupäivästä niin, että kutsuin spontaanisti oikeasti Flow-festareille suuntaavat ystäväni iltapäiväksi meille. Tein heille varmoin, vähintään innokkain, ottein drinkkejäni aina ensimmäisten keikkojen alkuun saakka. Kaupunginosa-facebookkirppiksellä ilmoitettiin edellispäivältä ylijääneistä sushiburritoista, joita kävimme vielä hakemassa kaikille iltaruoaksi.

Iloinen, onnistunut, koko päivän kestänyt drinkkibrunssi. Kiitos Anne, Nata ja Ulla! Kiitos iltapäivän yllätysvieraat!

-Henriikka

Loppuun teemakilpailu: SodaStream arpoo lukijoiden kesken yhden, vapaavalintaisen hiilihapotuslaitteen. Huutele kommenttiboksiin vapaavalintaiset brunssi-, drinkki- tai muut kuplivat syysterveisesi elokuun loppuun mennessä ja olet mukana arvonnassa!

99 kommenttia

 1. Iina 24.8.2016

  Epätoivoiset terveiset täältä rikkoutuneen Soda Stream -laitteen omistajalta! Syksystä tulisi kuplivampi, jos olisi toimiva laite. <3

  Vastaa
 2. Marjut 24.8.2016

  Kuplia syksyyn, todellakin haluan!

  Vastaa
 3. manna 24.8.2016

  Kuplivat terveiset sateen keskeltä!

  Vastaa
 4. Tiia 24.8.2016

  Poksahtelevat syysterveiset ihanalle Aamukahvilla Henriikalle! Erityisterveiset Janne kuvaajalle, joka on onnistunut vangitsemaan ihania yksityiskohtia juhlista. <3

  Vastaa
 5. Saimi 24.8.2016

  Kuplivaa fiilistä odotellessa…! Takana harvinaisen rankka elokuu, innolla odotan sen kääntymistä syyskuuksi!

  Vastaa
 6. salli 24.8.2016

  Kyllä kupliva vesi maistuisi hyvältä. Siis mukaan arvontaan laitteen arvontaan.

  Vastaa
 7. Teija 24.8.2016

  Voi kuinka ylelliseltä tuo laite kuulostaa verrattuna meidän kaasulaitteeseen, johon kuluu kaasupulloja kaksi kuukaudessa. Muutenkin laitteen painalllin on vetelöitynyt, olisi ehkä jo aika hankkia uusi. Uusia poreita odotellessa kuitenkin ihanaa alkavaa syksyä.

  Vastaa
 8. Sari 24.8.2016

  Tuostahan tulisi mukava ja iloisen kupliva synttärilahja, jos arpaonni suosisi. Pitkään oon miettiny kyseisen vermeen hankintaa, mutta vielä en ole malttanut ostaa

  Vastaa
 9. Hennarew 24.8.2016

  Kah, mitä mainiointa syksyn alkua! Kauniita värejä ja drinkkejä siellä. Tuota laitetta pääsin teillä jo kerran testaamaan ja nyt toivon arpaonnea, sillä kovaan käyttöön tulisi.

  Vastaa
 10. Airiina 24.8.2016

  Huomenta, hörpin tuossa Omena vissyä ja olispa oma kone jolla saisi itse tehtyä.

  Vastaa
 11. Henna28 24.8.2016

  Kuplivaa elokuuta ja kohta on venetsialaiset johon tässä värkkään ulkovaloja ja valopupukin saa tulla mukaan juhliin.

  Vastaa
 12. Peppi 24.8.2016

  Olen tässä usein miettinyt mikä olisi hyvä hiilihapotuslaite ja nyt osallistun arvontaan sillä mielellä, että saisin sen hyvän laitteen. Ihanaa alkavaa syksyä.

  Vastaa
 13. Nellis 24.8.2016

  Meillä oli lapsena Sodastream ja oon pitkään haaveillut hankkivani sellaisen. Ihanaa nostalgiaa :)
  Pirskahtelevaa syksyä sulle! Mukaan kivaan arvontaan.

  Vastaa
 14. Aino 24.8.2016

  Olisipa ihana aloittaa syksy säästymällä vissypullojen kantamiselta!

  Vastaa
 15. Ida 24.8.2016

  Minusta olisi jotenkin söpöä keittää kahvit omalla MoccaMasterilla jonka viereen fiinisti kuplittaisin lasin vettä. Ja olisi kyllä huippua lisätä omaa veden juontiaan, se kun on tällä hetkellä aivan rempallaan.

  Vastaa
 16. Marie H 24.8.2016

  Oi oi, mulle tuli nälkä! Ihania ja simppeleitä herkkuja olet loihtinut ja valehtelisin jos sanoisin, ettei noi drinkit kiinnosta mua yhtään. :D Mukaan siis ehdottomasti myös tähän kuplivaan arvontaan! Olisi aivan ihanaa keventää ostoskassien painoa edes niiden kivennäisvesipullojen osalta!.

  Ihanaa elokuun loppua.

  Vastaa
 17. Silja 24.8.2016

  Olisipa ihana saada syksyn odotetulle brunssille kuplivat omasta takaa! Kiitos myös herkku vinkeistä!

  Vastaa
 18. Tuulipau 24.8.2016

  Kuplaiset terkut! Kiitos vinkeistä :)

  Vastaa
 19. saarai 24.8.2016

  Kuplia kuplia! Olisihan tuota kiva päästä kokeilemaan, en oo tainnut ikinä maistaakaan mitään itse kuplitettua :) arvonnassa siis mukana, vois tuollaiset drinkit maistua vaikka näin syksyn lähestyessä erilaiset kaakaot ja teet onkin Se juttu minulle :)

  Vastaa
 20. Petra 24.8.2016

  Olusipa ihana tuollainen törähtelemätön vissykone!

  Vastaa
 21. mariem 24.8.2016

  Makeaa (ilman sokeria) ja pirskahtelevan kirpeää värikästä syksyä!

  Vastaa
 22. Mummo ja koira 24.8.2016

  Olispa ihanaa yllättää mies kuplivalla juomalla, vaikkapa vedellä, hän kun niitä kantaa kotiin litratolkulla.

  Vastaa
 23. Matleena 24.8.2016

  Loppukesän aurinkoisia terveisiä Skotlannista, Henriikka – vaikka nyt ilman liikoja sokereita (juu minä myös hih), yksinkertaisia hiilareita tai alkoholia maisterinopintojen alkua odotellaan, niin kyllä olisi hienoa tarjoilla kavereilla ja uusille tuttavuuksille tuollaisia fiinejä juomia. Terveisiä! :)

  Vastaa
 24. routapisara 24.8.2016

  Sokeriton syyskuu alkaa pian ja olisi mainiota kehitellä kuplavedestä ja erilaisista hedelmistä uusia juotavia! Ja säästyä toki ainaiselta vissyn ostamiselta.

  Vastaa
 25. klaara 24.8.2016

  Sodan pärskeiset terveiset. Ihania ruokia sinulla, otan vinkkejä illanistujaisiini!

  Vastaa
 26. Inkku 24.8.2016

  Tällaiselle vichyveden suurkuluttajalle oma hiilihapotuslaite ois ihan huippujuttu! Ei tarvis enää pyöräntangossa ärsyttävästi heiluen kuljettaa litratolkulla vettä kaupasta. Terveisiä tässä samalla tän ihanan blogin omistajalle. Löysin pari viikkoa sitten ja luin parissa päivässä koko tän vuoden tekstit.

  Vastaa
 27. iituliina 24.8.2016

  Onpa kaunis tuo kuplalaitteesi! Cocktaileja pitäisi kyllä saada aikaiseksi sekoitella kotona enemmänkin, vaikkei viinissäkään sellaisenaan mitään vikaa varsinaisesti ole. Ensi kuussa lienee tuparit, ehkäpä siellä nautiskellaan mojitoja (ja kuplavettä!).

  Vastaa
 28. Hanna 24.8.2016

  Ooh SodaStream <3 Kadotettu rakkauteni, sillä kadotin omani viime muutossa ja olen haikaillut sen perään siitä asti. Ihanan maukasta tulevaa syksyä, kuplitaan yhdessä koko loppu vuosi!

  Vastaa
 29. Hansuli 24.8.2016

  Oijoi, Gin-pohjaiset drinksut sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen. Jos SodaStreamin saisin, niin ehdottomasti olisi kokeiltava seuraavanlaista drinkkiä:
  – 4cl Giniä
  – pieni kourallinen mustikoita
  – aavistus siirappia makeutukseksi
  – lasi täyteen SodaStreamilla hapotettua vettä, joka on maustettu Tonic-tiivisteellä
  – koristeeksi tinjamia

  Myös kurkku-lime-basilika -gintonic voisi olla kokeilemisen arvoista :-)

  Vastaa
 30. marjaliisa 24.8.2016

  Kivoja vinkkejä tästä postauksesta!

  Vastaa
 31. Suvisini 24.8.2016

  Watermelon Jalopelono Crush kuulostaa oudolle :D Maistuisikohan se hyvälle ginin kera..
  SodaStreamista ollaan haaveiltu, toteutuisipa toiveemme nyt :) <3

  Vastaa
 32. Enni W 24.8.2016

  Oon aina halunnut päästä kokeilemaan tuollaista, miksei vaikkapa kupliviin syysdrinkkeihin !?

  Vastaa
 33. Helmi 24.8.2016

  En uskalla itse sodastreamia ostaa kun pelkään että liukenee hampaat mut jos sellaisen voittaa niin eihän sille sitten mitään voi…?

  Vastaa
 34. Sartsuli 24.8.2016

  Kuplivan iloista syksyä! :)

  Vastaa
 35. Nooratuuli 24.8.2016

  Ihanaa syksyn alkua! Syksykään ei tunnu niin syksyiseltä kun sodastreamillä pääsisi maistelemaan kesäisiä kuplajuomia. :)

  Vastaa
 36. Salome 24.8.2016

  Kuplivaa vettä meille kiitos! Välillä laittaisin sekaan kesällä kerättyjä mustikoita väriä antamaan.

  Vastaa
 37. EMU 24.8.2016

  Kuplia tarvis lisää vanhan tilalle!

  Vastaa
 38. jensu 24.8.2016

  Viikonloppuna olisi tarkoitus kaveriporukalla vähän värkkäillä drinksuja, joten postaus oli oikein ajankohtainen. Tiedä vaikka linkkaamistasi respteistä jokin menisi kokeiluun!

  Vastaa
 39. RR 24.8.2016

  Tässäpä olisi oiva lahja miehelleni, joka selkä vääränä raahaa vichybackeja kaupasta…Jos joku, niin hän, on vichyn suurkuluttaja!

  Pirtsakkaa syksyä sinne!

  Vastaa
 40. Maiju 24.8.2016

  Kun syksy saapuu ja lehdet putoaa, toisi kupliva juoma kesän tunnun kotiin. Kuplivaa syksyä toivottaen ?

  Vastaa
 41. Milla 24.8.2016

  Jeee! Syksy on vuodenajoista paras, ja tuollaisella laitteella se varmasti paranisi entisestään.

  Vastaa
 42. Miia 24.8.2016

  Kuplivat terveiset sinne! ;)

  Vastaa
 43. Ritu 24.8.2016

  Iloa ja terveyttä syksyyn kuplajuomien avulla?

  Vastaa
 44. Piipaa 24.8.2016

  Hipheijaa!

  Vastaa
 45. Amppeli 24.8.2016

  Nyt kyllä tuli sellainen olo, josko pitäisi hankkia tuollaanen laite, jos se kerran vedenjuontia lisäisi. Hmm.. Jospa onni potkaisisi ;)

  Vastaa
 46. Satum 24.8.2016

  Vettä pittäis lipittää kyllä enemmän…. Märkää loppukessää kaikille! ;)

  Vastaa
 47. sofia 25.8.2016

  Täällä yksi onneton veden juoja! Kokeiltu kaikenlaista mikä auttaisi, sitä toimivaa keinoa löytämättä 8( kuplista iloa olisi jakaa koko perheelle! ^_^ nyt saisi onni osua!
  Ihanaa värikästä syksyä !

  Vastaa
 48. Titii 25.8.2016

  Meiltä löytyy vuosia, vuosia vanha kulpakone, joka edelleen palvelee, mutta olen jo henkisesti valmistautunut siihen, että millä hetkellä hyvänsä se voi lähteä kuplakoneiden taivaaseen (eli kierrätykseen). Uusi ei olisi pahitteeksi, etenkin jos ”trööt” -ääni on historiaa! Voisinpa uudella koneella kokeilla drinkkejäkin ja toivottaa siten rakkaan ystäväni Syksyn tervetulleeksi!

  Vastaa
 49. Kaina 25.8.2016

  Täällä suunnalla esiintyy kuplivaa odotusta: reilun vuoden yksiössä kaksin asustelun jälkeen on vihdoin tiedossa muutto kaksioon. Uuteen kotiin voisin mielelläni ottaa mukaan kuplakoneen!

  Vastaa
 50. Kirsikka 25.8.2016

  Tuollaisen tarvitsisin, samalla lisääntyisi vedenjuonti ja olisihan se luksusta, kun voisi valmistaa kuplavettä itse. :D

  Iloista syksyä!

  Vastaa
 51. pikkumyy 25.8.2016

  Olipas hyvän näköisiä brunssiherkkuja. Nyt on ihan pakko kopsata idea ja järjestää kavereille kotibrunssi ensi tilassa! :) Meille vichyjen suurkuluttajille tuo kuplakone olisi ihan huippu!

  Vastaa
 52. annarii 25.8.2016

  Ihania poreita! Raparperimehua ja kuplavettä, viime kesän lempparijuoma!

  Vastaa
 53. Sofia 25.8.2016

  Syksyterveisiä! Psst, ”jalopeno” kirjoitetaan ’jalapeño’. ;)

  Vastaa
 54. sikkuralla 25.8.2016

  Ihanaa, kuplivaa ja herskyvää syksyn alkua! Kivoja, iloisia kuvia :)

  Vastaa
 55. Retku 25.8.2016

  Oon niin pitkään vastustanu tätä laitetta, että nyt alkaa olemaan käsillä ne hetket, kun voin jo pyörtää sanani. Joten hyvästi kaupan kuplavedet, tervetuloa soodastream!

  Vastaa
 56. Irina 25.8.2016

  Karpaloa ja kuplivaa! Siinä sesonkiherkkua!

  Vastaa
 57. Elise H. 26.8.2016

  Oi, olen innolla mukana arvonnassa, en ole nimittäin koskaan omistanut SodaStream -laitetta. Ehkä pääsisin viimein eroon Pepsi Max-addiktiostani :)

  Vastaa
 58. Emiliaidamaria 26.8.2016

  Voi, mulla olisi juuri sopivasti tuparit tuloillaan, hiilihapotuslaite tulisi oikeaan osoitteeseen. :)

  Vastaa
 59. Maijai 26.8.2016

  Plop plop.

  Vastaa
 60. Mallukka 26.8.2016

  Kuplivaa syksyä kuutamon ja lyhtyjen loisteessa!

  Vastaa
 61. tid 26.8.2016

  Kuplia täältäkin! Ihanan kuuloisia drinkkejä, pitääpä laittaa reseptit muistiin.

  Vastaa
 62. eleoa 26.8.2016

  Hyvännäköisiä drinkkejä! Jaksaisipa itsekin nähdä joskus vaivaa ja tehdä jotain vähän spessumpaa juomaa. Ehkä järjestän syysdrinkkibileet! Jossa luonnollisesti myös kuplavettä :)

  Vastaa
 63. Anne 27.8.2016

  Voi kuplia syksyyn! Ehdottomasti!

  Vastaa
 64. Lenna 27.8.2016

  Opiskelijan rientoihin sodastream olisi mahtavan kupliva lisä!

  Vastaa
 65. Jenna O 27.8.2016

  Kuplivan ihanaa ja kepeää syksyä kaikille! Näitä drinkkejä maistelisin enemmän kuin mielelläni :)

  Vastaa
 66. E 27.8.2016

  Hii, näyttipä ihanalta! Tuli itsellekin sellainen olo, että nyt täytyy kyllä ottaa härkää sarvista ja kutsua ystävät kylään hyvän ruoan ja juoman merkeissä. Tuollainen drinkkimeininki olisi tosi hauskaa porukalla eikä ole tullut kyllä itsekään koskaan kokeiltua. Ehdottomasti kesän to do-listalle! Olen päättänyt, ettei kesä ole vielä ohi ennenkuin toteutan kaikki to do-listan asiat. Oikeastaan, kesä 2013 on siis tällä ajattelutavalla mulla vieläkin käynnissä…

  Ainiin, ja SodaStream kelpaisi ja sille olisi tarvetta, todellakin!

  Vastaa
 67. viiviK 27.8.2016

  Pitäisi kyllä itsekkin kavereiden kanssa järjestää tämmöaiä herkuttelu tapaamisia useammin :) Mukana ollaan!

  Vastaa
 68. Katja 27.8.2016

  Mansikkaraparperibooli on niin must!!!

  Vastaa
 69. mara 27.8.2016

  Elokuu on ollut ihana, mutta kaipa kauniita kuulaita aamuja voi riittää vielä pitkälle syksyynkin :) paras käytännön brunssivinkki on mitoittaa ruoan määrä syöjien mukaan – muuten tapahtuu aina ylensyöntiä ainakin omalta osalta.

  Vastaa
 70. Heeila 27.8.2016

  Voi mitä ruokia ja drinkkejä! Meloni-jalapeno -kombo pääsee tuleville synttäreille testiin. Ihanaa alkusyksyä!

  Vastaa
 71. Sonja 27.8.2016

  Ihanannäköiset illanistujaiset ollut! :) Hyvää loppukesää (vaikka näyttääkin jo aivan syksyltä)! :)

  Vastaa
 72. Sonja 27.8.2016

  Ihanannäköiset illanistujaiset ollut! :) Hyvää loppukesää (vaikka näyttääkin ja tuntuukin jo aivan syksyltä)!

  Vastaa
 73. tiiu 30.8.2016

  Hyvää syksyn jatkoa!

  Vastaa
 74. sarita 30.8.2016

  Näyttipä hyvältä! Mukaan arvontaan!

  Vastaa
 75. Marjo 30.8.2016

  Syntymäpäiväni on kohta ja olisi kiva tehdä synttäreille alkoholittomia kuplivia juomia itse vieraille! Hauskaa syksyä ja kuplivia hetkiä! :)

  Vastaa
 76. ansu 30.8.2016

  Mukana ja terveisiä!

  Vastaa
 77. piitu 30.8.2016

  Ihanat illanistujaiset teillä! Syysterveisiä kaikille!

  Vastaa
 78. MerjaK 30.8.2016

  Kuplia vaikka veteen, tulisi juotua sitä riittävästi.

  Vastaa
 79. Hannastiina 30.8.2016

  Ma tahto voittaa voittaa. ma tahto voittaa voittaa. ma tahto voittaa voittaa. Ma tahtoo – VOITTAA! ja aion kyl tehä huomenna meitsin 25 vee sydeille tota greippi juttuu.. rakastan greippii!!

  Vastaa
 80. Salla 30.8.2016

  Ihanaa syksyä! Oon hirrveen huono kirjottaan mitään, vaikka ajatuksissa olis paljo. Jokainen sun blogiteksti vaikuttaa aidolta + ovat mielenkiintoisia.
  T. Salla

  Vastaa
 81. Jenni Koo 31.8.2016

  Suloista syksyä! Eksyin tähän postauksen arvontaan nyt vasta kun muistuttelit syystekemisten merkeissä. Mitenhän olinkaan tämän aiemmin missannut, meillä kun kuplavettä juodaan jatkuvasti, mutta toistaiseksi hapotuskone on vielä jäänyt hankkimatta. Ehkä nyt?

  Saanko nyt samalla kertoa mitä teen syksyisin, kun kerran kommentoimaan ryhdyin..? Ihan parasta on vain kävellä ja nauttia kirpeästä ilmasta ja vinosta valosta ja pitkistä varjoista. Sienestys sopii toki liittää kuvioon, metsän ja sammalen tuoksu on ihana osa syksyä ja etenkin suppilovahveroiden ja kesän viimeisten kanttarellien metsästys on hauskaa ja koukuttavaa. Ja voihan samalla poimia jokusen puolukankin pakkaseen.. Ulkoilun jälkeen on sitten ihan keittää teetä ja vaikka leipoa vähän. Tai siis meillä oikeastaan ei istuskella teekupin ääressä vaan vain haaveillaan siitä, koska nyt pitää säilöä ja kuivata omenat ja yrtit. Voisi myös kutsua ystäviä kylään ja tehdä hidasta ruokaa ja nauraa paljon pimenevässä illassa, lyhtyjen valossa. Miltäs kuulostaa?

  Vastaa
 82. Sirpale 31.8.2016

  Onpas ihanat illanistujaiset teillä ollut :) Soda Streamilla tulisi tehtyä kyllä kaikkia ihania terveysjuomia, muutama resepti olisi kokeilussa!

  Vastaa
 83. Susanna 31.8.2016

  Meidänkin vedenjuonti varmasti vähintään tuplaantuisi tuon ansiosta, eikä tarvitsisi raahata pulloja edestakaisin kodin ja kaupan välillä :)

  Vastaa
 84. mikkot 31.8.2016

  Mukaan!

  Vastaa
 85. Siinatar 31.8.2016

  Kuplivan iloista ja aurinkoista syksyä! Mukaan kivaan arvontaan!

  Vastaa
 86. Jonna Pennanen 31.8.2016

  Vitsi tuo kuplalaite houkuttaa!! Mitähän hiilihapot tekee hampaille ja elimistölle, jos joka päivä juo, olen pohtinut. Mutta silti mukana arvonnassa :)

  Vastaa
 87. Seidi 31.8.2016

  Syysterveiset Kaustiselta! Upea tämä blogi. Ja toki arvontaan osallistun mielelläni! :)

  Vastaa
 88. […] Ps. Vielä keskiviikkona voi osallistua SodaStreamin arvontaan. […]

  Vastaa
 89. Piia 31.8.2016

  Mä oon kans yrittänyt vuoden vaihteesta asti opetella juomaan enemmän kuin 4-6 dl vettä päivässä (joo….), aika laihoin tuloksin. Tää olis varmasti oiva apu! Kippis syksylle!

  Vastaa
 90. Julie 31.8.2016

  Oi oi, vieläkö ehtii saada kuplia omaan arkeen? Vähänkö tahtoisin! :-)

  Vastaa
 91. Arro 31.8.2016

  Minäkin haluan kuplivan syksyn, mukana ollaan! :)

  Vastaa
 92. Hetukka 31.8.2016

  Syksyn pimetessä vois itekii pitää pienet drinksukestit :)

  Vastaa
 93. Essi 31.8.2016

  Kuplat on parhaita! Kuplat tekevät vedestäkin juhlajuomaa! :)

  Vastaa
 94. ese 31.8.2016

  Hyvää syksyä!

  Vastaa
 95. Liisa 31.8.2016

  Soda stream olisi meille tervetullut laite. Sulla on kiva blogi, jota seuraan silloin tällöin.

  Vastaa
 96. Viikie 31.8.2016

  Teidän brunssi näyttää ihan mahtavalta! Toivon, että omakin uusi koti täyttyy vielä samanlaisella onnesta kuplivalla tunnelmalla, ja moneen kertaan.
  Vesi on oma suosikki juomani, mutta sellaisenaan hieman ankea tarjottava. Kuplakoneen myötä ei tarvitsisi nolostella, jos on tarjota ”vain” vettä kylään piipahtajille.

  Vastaa
 97. elisa 31.8.2016

  SodaStream ostoslistalla, eli elokuun viime minuuteilla mukaan arvontaan. :)

  Vastaa
 98. Henriikka 7.9.2016

  ARPAONNI SUOSI ANNEA! Onneksi olkoon, olen yhteydessä sähköpostitse.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.