Marjapuuronvärinen nainen.

monkitakki2

Elämä on yhtä kohtaloa. Ostan ennen joulua 150 euron vaaleanpunaisen takin Zarasta. Rakastan sitä, mutta tiedostan sen olevan polyesteria. Ja Zarasta. Iskee morkkis. Harkitsen joululoman yli. Harkitsen pitkään, tammikuun alkupuolelle. Palautan takin. Kaivan sydämeeni vaaleanpunaisen takin menevän kolon, joka jää nyt tyhjyyttä ammolleen. Vakuuttelen itselleni, sinä löydät kyllä vaaleanpunaisen takin kirppikseltä. Villaisen vielä.

Koittaa tammikuun puoliväli ja eräs pakkasenpurema viikonloppu. Saan kutsun kotikirppikselle eräältä Kalliossa asustavan neidolta, johon olen tutustunut kaupankassalla. Rohkenen mennä kirppistelemään ja seinällä roikkuu vaalenpunainen takki. Saan takin ja noin kymmenen muuta asiaa hintaan 35 euroa. Ammottava tyhjyys poistuu, tilalle tulee marjapuuroa ja hattaraa. Lämpöö ja lempee.

monkitakki4monkitakki1monkitakki3

Kun kohtalo iskee ja valot välkkyy vaaleanpunaista, ei auta muu kuin lisätä samansävyistä huulipunaa ja nauttia. Marjapuuro-Henriikaksikin kutsui eräs Vihreän Talon Annika viikonloppuna, kun viiletin kylpytakin näköinen vaate hulmuten Teurastamon talosta toiseen.

monkitakki6monkitakki5

Maailman helpoin nuttura niskassa, sniikkerit jalkaan. Koska tästä elämästä tuli tällaista rentoilua?

-Henriikka

kengät/Nike, laukku/Lumi, housut/Mango, takki, paita, viitta, korvikset/second hand

4 kommenttia

 1. Naava 29.1.2014

  Tän päivän lookissa oli kaikki sellasta mistä tykkäsin :) ihanat vaatteet kantajaansa myöten!

  Vastaa
  • Henriikka 30.1.2014

   Samaten minä tykkäsin, rentoa ja värikästä. Vaaleanpunainenkaan ei näytä niin ällöltä, kun on nahkaa ja lenkkaria.

   Vastaa
 2. Heidiliini 29.1.2014

  Moi Henriikka. Mikä huulipuna/sävy sinulla näissä kuvissa on? Sopii ihanasti. :)

  Vastaa
  • Henriikka 30.1.2014

   Hello there. Make Up Storen ”Pretty Baby” on tuo babyvaaleanpunainen sävy. Ihan tosi kiva, suosittelen lämpimästi.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.