Yhden sun toisen sateenvarjon alla

_MG_0542 kopio

No, mites viikonloppu? Varsin hyvin, kiitos kysymästä. Näimme pitkästä aikaa hyviä ystäviä Turusta. Mikä energiapommin räjähdys se onkaan, kun pääsee tärkeiden tyyppien käsikynkkään koko viikonlopuksi. Voin kertoa, että punottiin sellaisia matkasuunnitelmia, että risut pois. Mutta en uskalla vielä hiiskua, koska sitä pelkää aina innostuessaan luulevansa liikaa kaikista mahdollisista resursseista.

Pukeutumisen suhteen mentiin sopivan rosoisissa ja pelkissä kirppareissa. Karhun neulepaita on lunta vasten niin kirkkaanpunainen, että luulisi tämän asun jälkeen minulla olevan ystävinä vain värisokeita. Farkkuihin tuuli vähän vilakasti polvista sisään, mutta täytyyhän sitä vähän kokeilla rajojaan, jos suunnitellaan extreme-reissuja.

_MG_0582 kopio _MG_0597 kopio

Eräs viikonloppuna mietittänyt aihe on Kasmirin biisi ”Iholla”. Biisin sanathan menee kertosäkeessä näin:

Sä oot mulle, se jonka haluun tuntea, sun sateenvarjon alla…”

Olen kuunnellut tätä aika monet kerrat läpi, enkä silti saa rauhaa. Jotenkin vain ottaa aivan käsittämättömän paljon päähän, miksi se äijä puskee sen mimmin sateenvarjon alle. Miksei se halua tuntea sitä ihoa oman varjonsa alla, miksi sen pitää tupata sen toisen tontille? Onko oma varjo unohtunut? Sitä paitsi, suurella todennäköisyydellä tämä naishenkilö on vielä lyhyempi, joten Kasmirin tulee vielä kunnolla kumartua kömpiessään varjon alle. Ei kovin romanttista.

Ehkä Kasmir pelkää, että vaikuttaa sovinistilta, jos haalii naisen oman sontsansa suojiin?
Ei muuta tähän hätään. Peace & Love.

– Henriikka

 paita, farkut, kengät / second hand

4 kommenttia

 1. Jonna 26.1.2015

  Oi, sun kyllä pitää kertoa heti noista jännittävistä matkasuunnitelmista!! :)
  T: http://matkapohjoiseen.blogspot.fi/

  Vastaa
  • Henriikka 27.1.2015

   Jonna, mä lupaan kertoa heti, kun kaikki on vähän varmempaa. Sillä aikaa voin nauttia sun reissujutuista.

   Vastaa
 2. Titta 26.1.2015

  Yritän aina sadekeleillä tyrkätä avokkini kouraan sateenvarjon, mutta ei siellä muka ikinä tarvitse. Tietää sitten kenen reippaan sateenvarjonkantajan sadesuojaan hän kaatosateen tullen turvautuu… Onkohan Kasmir samaa sateenvarjoa tarvitsematonta tyyppiä?

  Vastaa
  • Henriikka 27.1.2015

   Hahaha! Hän on ehkä juuri sellainen sontsapetollinen niin kuin Kasmirkin. Toivottavasti hän ei löydä tietään myöskään kenenkään toisen sateenvarjon alle hah.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.