Hiihtokuteita

A-a-a-au! Hakaniemen Fida-kirppis tarjoili mulle taas herkkujaan. Piti löytää pitkähihainen, vintage-tyylinen minimekko. Tummanpuhuva ja hivenen juhlava. Ei löytynyt mekkoja ei, jotenkin mun kirpputori-silmä on täydellisen kohdistettu villapaitoihin ja löysiin rutkuihin. Onni onnettomuudessa, sillä uusien vaatetulokkaiden rekistä bongasin heti lämpöiset sävyt: Raidat ja täydellisen retro ”Yhdyspankki”-logo sulattivat sydämeni. Kympin sain pulittaa, ettei se ihan ilmainen ollut, mutta onpas sentäs jotain jota pistää päällensä Voicen muotiviikolle (minne pitäisi kai laittaa syksyn trendejä tai klassista pikkumustaa ja korkoa?). No mutta haloo people, mitä mieltä uudesta vötkäleestä?

Yhdyspankki kuittaa!

Henriikka

7 kommenttia

 1. Anonymous 6.10.2011

  Vötkäle on erinomainen sana ja tuote, kuin myös rutku. Sinä oot vieläki ihana. Ja korvakorut löyty.

  Vastaa
 2. Anonymous 6.10.2011

  Toimisko ratsastushousujen tai hyvinistuvien tummien tai valkosten hiihtareitten kanssa plus sitten sellaiset vanhan ajan monojen tyyliset saappaat ja kaiken kruunuksi sypin pipo silleen jou-tyyliin vähän lerpallaan taakse………. ???!!! – Nick

  Vastaa
 3. Irina 6.10.2011

  sairaan makee, mäkin haluun!

  Vastaa
 4. Henriikka 6.10.2011

  Nick, minä ihan innostuin niin että huomaamattani suljin silmät ja kävin pohtii mahdollisia kokonaisuuksia. Harmi etten omista hiihtareita enkä ratsastushousuja. Eipäs kun joo yhdet, mutta huonosti-istuvat. Mun on kehitettävä tälle jotain spesiaalia.

  Ja hyvä että korvistyttö löysi korviksensa ja ihania olette itsekin. Irina, sun täytyy olla sitkee ja metsästää samanmoinen!

  Vastaa
 5. Anonymous 6.10.2011

  yyberhipsteri elikkäs TOIMII! :)

  Vastaa
 6. Anna 6.10.2011

  APUA

  Vastaa
 7. Henriikka 6.10.2011

  hipsteri toimii usein tsahhhh.

  Ja anna, haluisin mielelläni tarkennusta, mitähän kommenttisi mahtaa tarkoittaa ! haha.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.