Vuoden ensimmäinen lapas-päivä

Nyt on lapaset korkattu. Tämä oli tälle huikealle tapahtumalle oiva päivä, sillä pehmeät lapaset tasapainottivat muuten suht kovaa asukokonaisuutta (NOT). Rikkinäiset farkut löysivät kaverikseen kirpputori-maiharit ja ensi esiintymisensä koki myös armeija-henkinen takki: 
Jyväskylän Fidasta löysin kerran sattumalta pikkupojille suunnatun laadukkaan ”Jekku”-merkkisen nappitakin ja anastin sen itselleni kolmella eurolla. Taas kerran huomataan, ettei pidä jumiutua ”nuorten naisten osastolle”! Kaulaan kietaisin Etiopiasta hankitun ruskean huivin. 
Kaulahuiveista tulikin mieleeni, kurkatkaapa Indiedays.comin etusivulle. Kukas se siellä tillottaa esittelemässä suuria syys-huiveja? No MEIKÄ. Ainakin vielä tämän päivän.

Uusi viikko ja naama lettuna. Nyt vissyisten tanssituntien jälkeen pitkään lämpimään suihkuun.
Henriikka

12 kommenttia

 1. Anonymous 19.9.2011

  Oon tässä nyt jo ehkä viikon stalkkaillut ja nyt on pakko kommentoida, että tää on kyl iha jymyhyvä! Siis toi eka kuva on kyl niin loistava..! Ei ikinä uskois, että sullekin sopis tollaset kuteet, mutta niin kuin on huomattu, sulle sopii melkein mikä vaan kun saat vähä yhdistellä :D

  -pyry nahkanen

  Vastaa
 2. Henriikka 20.9.2011

  Hei Pyry! Kaunis kiitos ja syvä kumarrus. Yhdistely on kaiken aa ja oo, vaikka kyllä minäki myönnän pohtineeni, onko armeija-kuosi liikaa. Mutta hei, hyvä ettei. (oho riimi) Toivottavasti stalkkailusi ei jää viikkoon, jos nyt julkisten blogien kohdalla voi stalkkauksesta puhua.

  Vastaa
 3. (sulkatyttö) 20.9.2011

  Oioi vaattesi ovat niin upeita että tulee ihan köyhä opiskelija olo :(
  Rakastuin blogiisi!

  Vastaa
 4. Henriikka 20.9.2011

  Kiitos sulkatyttö! Lohdutukseksesi kerron, että köyhä opiskelija olen minäkin! Vaatteeni tuossa kokonaisuudessa: kengät 3 euroa, farkut ilmaiset, takki 3 euroa, paita joululahja, huivi 3 euroa, lapaset eurolla, laukku 7 euroa ja sukat sekä alusvaatteetkin ovat maksaneet suhteellisen vähän. Rahaa ei tarvi paljon, vaan sinnikästä luovuutta ja siihen pyrkimistä.

  Vastaa
 5. Rosa 20.9.2011

  toi takki on joku aivan täydellinen !!! oon ettiny tollasta kuosii takkii jo kauvan mut mun silmää ei oo osunu :( !

  Vastaa
 6. Henriikka 20.9.2011

  Hei tänks mate. Itsekin oon etsinyt ja toi oli onnenpotkaus. Mutta jos halvan ja kivan haluat niin täältä löytyy: http://www.varusteleka.fi

  Vastaa
 7. Anonymous 20.9.2011

  ei kyl mä ihan oon tän lukija, vaikka luenkin salasesti lol
  -nahka

  Vastaa
 8. (sulkatyttö) 21.9.2011

  Se on jo ikävää kun on niin köyhää etten pääse edes kirpputorille :( Mutta heti kun pankki uskoo että saan nostaa opintolainan vaikka olen vasta 17, pääsen vähän kiertelemään uusia kirppareita <3

  Vastaa
 9. Rosa 21.9.2011

  hei kiittos ! tuollahan noita riittää(-:

  Vastaa
 10. Anonymous 21.9.2011

  Lekan BW -kenttäpaita <3 Pitää tuulen yllättävän hyvin joten menee takista. Takeissa on kerrostamisvaraa, mikä paidoista puuttuu. Niinpä ne on miesten takeiksikin aika isoja.

  -AT

  Vastaa
 11. Henriikka 21.9.2011

  AT, sähän oot oikea tietopankki: alan tästedes kysymään sulta kaikesta mahdollisesta kun infot ja neuvot tulee kuin apteekin hyllyltä hih. Mulla on tuon ”sopivankokoisen” takin rinnalle sellainen kunnon suuri lötjäke.

  Vastaa
 12. Anonymous 21.9.2011

  Reps! Enpä ite tajunnukaa että taidan jaella infoja vähän enemmänkin :-D Ikävä kyllä jakelen niitä kysymättäkin. Mutta kun kerta tuli puhe, hih. Mä oon jo liian kömpelö lötjäkkeessä. Pari numeroa liian iso on jees.

  -AT

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.