Täyssekoaminen.

balmuir1

Ensimmäinen lomapäivä ja yritän saada sormeni kirjoittamaan, vaikka mieleni tekisi nukkua. Pötkötän hotellin sängyssä ja annan toiselle silmälle luvan olla levossa, jos toinen pysyy auki.

Aiheenani on eräs totaali friikkaus, joka tapahtui yllättäen muutama viikko sitten. Lähdin extempore Balmuirin ystävämyynteihin, enkä suinkaan palannut kotiin tyhjin käsin. Yhtäkkiä omistinkin kolme huivia, kaksi keittiöpyyhettä ja kaksi käsipyyhettä enemmän. Ennenkuulumatonta. Siellä minä ryntäilin parikymmentä vuotta itseäni vanhempien naisten kanssa ja mietin, että näillä muilla on kyllä varaa, mutta minulla ei olisi.

balmuir3balmuir2

Tapahtumassa oli niin hyviä alennuksia, että tämä settini olisi täyshintaisena maksanut maltaita. Ostan hyvin harvoin mitään uutta täyshintaisena, ja siksi ystävämyynnit ovat aina kultakaivoksia. Nyt maksoin kaikesta vähän yli 100 euroa. Ei todellakaan paha, kun on syli täynnä kestävää tavaraa ja laadukkaita materiaaleja.

Kirkkaansininen ja tummempi harmaa huivit ovat kid-mohairia, vaaleampi harmaa huivi on kashmiria (siitä tulee varmasti suosikkini). Kaikki pyyhkeet ovat täyttä pellavaa. Toivon, että nämä kaikki osoittautuvat käytössäkin kaiken rahan ja innostuksen arvoisiksi. Uskon niin.

balmuir4

 

Eettisesti, ekologisesti ja suomalaista. Tällaiset ostokset tuntuvat hyvältä, vaikka tietenkin usein mietin, onko täydellisetkään arvot aina riittävä syy ostoksille, joiden pohjana on halu tarvetta enemmän. Shame on me.
Shame on happy me. Shame on super happy me.

-Henriikka

4 kommenttia

 1. Nimetön 19.12.2013

  Harvinaisen random kysymys ja liittyy tähän tekstiin yhtä paljon kuin naula hernekeittoon, mutta ootko kertaakaan huomannut vahingossa käyttäneesi kahta kertaa samaa otsikkoa, esimerkiksi alkuaikoina ja nykyään?

  Vastaa
  • Henriikka 23.12.2013

   Khih. Hauska kysymys! Hmmm, en ole ainakaan itse huomannut, että löytyisi kaksi ihan identtistä otsikkoa. Tosin luulen, että väkisinkin tulee käytettyä omia kliseisiä juttua useampaan otteeseen, joten miltei samanlaisia löytyy varmasti.

   Olen pitänyt blogia nyt 2,5 vuotta ja varmaan muutaman vuoden jälkeen kaikkia otsikoita on kaksi haha.

   Vastaa
 2. wikke 19.12.2013

  ääk! Miten olenkaan missannut täysin tuollaisen ystävyysmyynnin. Ihan huikeita löytöjä! :)

  Vastaa
  • Henriikka 23.12.2013

   Ja minä höhlä taas en tajunnut vinkkailla siitä kunnolla. On kyllä ihania löytöjä… mutta tuollaiselle diy-typyn kannattaa tehdä kaikki itse (vau).

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.