Happy Happy Valentine’s.

1464656_10151950443357308_1227909391_n

Sen minä vaan sanon, että ystävät ovat uskomattomia. Minulla ei ole kovin montaa tosi läheistä ystävää, enemmän hyvänpäiväntuttuja ja kavereita. Joskus olin kunnon laumasielu, nykyisin panostan parhaimmistoon. Mutta ne ystävät, niitä minä kyllä rakastan. Tekevät elämästä elämisen arvoisen ja auttavat ymmärtämään maailmaa kauniilla tavalla.

Ystävät ovat niitä, jotka tsemppaavat, kun on murhe ja nurina. Ystävät ovat niitä, jotka kertovat että olen jotain, kun luulen etten ole mitään. Jos luulen itsestäni liikoja, ystävät ovat niitä jotka lyövät. Naamaan. Tuolilla.

Ei ole ihmisen hyvä olla yksin.
Rakkautta jokaiseen maailman kolkkaan.

-Henriikka

Ps. Ja jos ystävänpäivä tuntuu liian lällyltä, niin täältä löytyy apua tuskaan.

Kuva: X

1 kommentti

  1. […] Itse en suinkaan ollut jäällä ensimmäistä kertaa tänä talvena. Löysin luistelun riemun pari vuotta sitten uudestaan ja ehdin tämänvuotisen talvipätkän aikana kuluttaa teriä muutamaan otteeseen. Ilo loppui lyhyeen, mutta perjantaina oli taas ihanaa viipottaa ystävien kanssa luistimilla. Olimme kuin pienet penskat, kun nauraa käkätimme jäällä. Fiilis, täysi kymppi. […]

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.