Asennetta vai luuloja?

Tiedän, lupasin mökkikuvia. Mutta minkäs teet, kun mailiin kolahtaa Aalolta kasa Bulls-kuvia. Siirtyköön mökkitunnelma huomiseksi, onhan tässä jo viikon verran ollut sellaista ällöttävää romanttista höpöttelyä, että on jo aikakin ottaa asennetta kehiin. Ja jos joku tuo asennetta, niin punainen huulipuna. Tai vähintään kovat luulot itsestään.

 Tässä asussa on sellaisia koomisia kontrasteja, joilla tykkään leikitellä. Sihteerikengät, miesten puvuntakki, pelipaita, lippis ja nahkahame. Kun asukokonaisuuden vaatekappaleet luettelee ääneen, pitäisi kuvissa ehkä pikemminkin nauraa, kuin poseerata suu tötteröllä, muka koleena misuna.
Kukahan minä muka olen? Toisaalta sellainen auringonlaskujen, kirjojen ja retronojatuolien fiilistelijä ja toisaalta Bulssin pelipaidassa hiihtelijä. Voinkohan rauhassa olla molempia? Uskoisin niin.
-Henriikka

Kuvat: Alexander Lazarevski

lippis, takki, paita, hame/second hand, kengät/Dinsko

13 kommenttia

 1. Avatar Ansma 15.7.2013

  aivan mahtava yhdistelmä ! : )

  Vastaa
 2. Avatar Fanni 15.7.2013

  Elämä olisi kammottavan tylsää, jos pitäisi päättää, millainen on. Hauskempaa ja yllättävämpää on tehdä vähän fiiliksellä, ainakin jos puhutaan pukeutumisesta, musiikkimausta, tai syökö mieluummin tummaa vai valkoista suklaata.

  Sinä olet sinä, just niin ristiriitainen ja hassu kuin oletkin. Päättämättömyys ja pikkuinen tuuliviiriyskin on osa luonnetta. Olet oikeassa, voit rauhassa olla molempia. (Hirveän pseudosyvällistä, mutta osuit kysymyksinesi oikeaan hermoon ;))

  Nimim. Iloinen jakomielitautinen, tänään brittiläinen koulutyttö, huomenna hippi ja ylihuomenna Kurt Cobainin onneton näköispainos, ja taas ihan mitähän ihmettä.

  Ps. Mikä ihana huulipuna???

  Vastaa
  • Avatar Henriikka 18.7.2013

   Erittäin hyviä pointteja. Minä saan olla ristiriitainen, jos asia on joku pinnallinen. Ristiriitainen persoonallisuus voisi sitten olla jo vähän hälyttävämpää. Pukeutumista koskien voi puolia olla vaikka tusina.

   Make up Store -Ruby Woo. Vai sittenkin Mac -Ruby Woo? Jompikumpi. Mattapunaa.

   Vastaa
  • Avatar Fanni 19.7.2013

   Mac se on ;) (Ja mitä, se näyttää sulla ihan erilaiselta!!! Weird.)

   Vastaa
 3. Avatar Anonymous 15.7.2013

  Oot niin mielettömän upee.

  Vastaa
 4. Avatar Anonymous 16.7.2013

  Tänään menen viimeinkin ostamaan sen punaisen huulipunan. Sinun innoittamana. Tiedän, olen aika hitaasti syttyvä, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

  Vastaa
  • Avatar Henriikka 18.7.2013

   No ostitko ostitko ostitko? Kerro! Haluan kuulla.

   Vastaa
 5. Avatar Anonymous 16.7.2013

  todellakin ASENNETTA! vaujee, oot upee:)

  Vastaa
  • Avatar Henriikka 18.7.2013

   JESJES! Mieluummin asennetta kuin luuloja, vaikka joskus ne luulotkin tuo asennetta.

   Vastaa
 6. Avatar Hanna 16.7.2013

  Oi miten mielettömän khuuli asu! Huippu!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.