Rakas Olivia, ilo olla ystäväsi.

Rakastan hyviä aikakauslehtiä. Heikkouksiani ovat etenkin muoti- ja sisustusaiheiset, ja sellaiset jotka on toteutettu laadukkaasti niin graafisen duunin kuin sisältönsä osalta. Yksi sellainen on Olivia, joka kuuluu ehdottomiin suosikkeihini. Ei mennyt montaa hetkeä kelailla vastausta, kun kyseinen lehti pyysi minua ”Olivia tykkää” -blogikseen. 
Mistään maata mullistavasta ei ole kysymys. Minä pidän Oliviasta ja Olivia minusta (ihanaa!), ja suosittelemme toisiamme ristiin. Lukijoille on silloin tällöin luvassa tarjouksia ja ennakkosisältöjä lehdestä, ja blogini sivupalkissa killuu suloinen pusukuvake. Ystäväblogeja on tällä hetkellä kolme, eikä blogeja pyydetäkään mukaan monia. Olen ylpeä, että saan kuulua valiojoukkoon.

Ensimmäinen jakamani tarjous on super. Oliviasta saisi nyt kesälukemista kolmeksi kuukaudeksi hintaan 14,90 €. Kaupan päälle tilaaja saa valita joko Minna Parikan Oh My Dear -kukkaron tai Nora Norway Anka -rannekorun. Tässä ei ole koiria haudattuna. Yksinkertaisesti älyttömän hyvä tarjous. Pakkohan tuo Parikka on kotiuttaa. Tilaamaan pääset täältä.
Vähän myös jännittää tämä yhteistyö, se on totuuden nimissä kerrottava. Tähän mennessä olen kieltäytynyt miltei kaikista yhteistyökuvioista, joihin liittyy tienaaminen. Tiedostan, että saattaisin blogillani tienata jo vähän rahaakin, mutta en ole halunnut lähteä sille tielle. Olen kieltäytynyt kohteliaasti mainoksista ja tienaamislinkeistä (etenkin niistä nettipokeri-linkeistä) ja ollut hyvin varovainen kaiken mainostamisen kanssa. Haluan, että blogini pysyy inspiraationlähteenä alusta loppuun saakka, eikä muutu mainoskaukaloksi. Nyt minulle kuitenkin tuli tunne, että tämä on sopivan pienimuotoista ja täysin osuvaa blogilleni ja lukijakunnalleni. Tietäkää kuitenkin, että teidän tilauksistanne siirtyy aina muutama lantti minulle, joten jos ette halua antaa bloggaajalle tienestiä, älköötte tilatko tätä kautta. Itse kuitenkin koen tämän koko keissin sellaisena win-win-tilanteena. Viisitoista euroa kolmesta Oliviasta ja Parikan kukkarosta on mitätön summa.
 Tänään olen viettänyt vapaapäivää. Maannut parvekkeella auringon alla, lukenut lehtiä ja Valkoista Masaita. Ei ole tehnyt mieli seikkailla, vaan lölliä. Isä toi Kouvolasta vaarin ja mummin vanhat mökkikalusteet meidän parvekkeelle, ja olen retrotuoleista enemmän kuin fileissäni. Huomenna on toinen vapari putkeen ja ajattelin vallata joko Stadikan tai Hietsun, mennä ystävän avuksi kenkäostoksille ja kierrellä Kallion kirpputoreja. 
Ja hei, kaivoin tänään kovalevyltä marraskuisen Tansanian matkan kuvia. Kuvasato on liikuttavaa, enkä ole jakanut teidän kanssanne vielä puoliakaan. Jos lupaisin, että tällä viikolla julkaisisin pitkästä aikaa Tansania-jutun, niin vieläkö jaksaisi kiinnostaa? Jos lupaisin, niin ehk se pakottaisi itsenikin kuvavalintojen ja -muokkauksen äärelle. 
– Lupauksia kun ei saa pettää. Vaikka ne olisi annettu virtuaalimaailmassa tuntemattomille tyypeille blogikirjoituksen muodossa.
-Henriikka
Ps. Poola Kataryna -kisaa viikko jäljellä. RAUMALAISET HUOMIO: Kilpailukuvan voi nyt käydä ottamassa myös Rauman Busstopissa.

Pps. Onpa mulla paljon asiaa tänään. Tiedoksenne vain, että lisäsin blogikirppikselle aimopotin uusia juttuja. 

12 kommenttia

 1. Suvi 3.6.2013

  Moi, olis kiva nähdä joskus enemmän kuvia teidän partsilta :)

  Vastaa
  • Henriikka 3.6.2013

   Sitten piisaa kuvia, kun siellä on jotain muutakin kuin kolme tuolia, pöytä ja paprikat ja tomskut. Haha. Sisustus on vähä kesken. Kiva idea kyllä ja varmasti toteutan kesän aikana.

   Vastaa
 2. Inka 3.6.2013

  Ihana kuulla että joku muukin ei koe noita nettikasino-linkkejä omakseen :D Oon miettinyt että oonkohan outo kun en hyväksy tarjottua rahaa mutta se vaan tuntuu niin väärältä…

  Vastaa
  • Henriikka 3.6.2013

   On se kumma ettei ilmainen raha kelpaa!

   – Onko ne linkit edes laillisia? Saako uhkapelejä mainostaa?

   Vastaa
 3. Hosuli 4.6.2013

  Hyvin hoidettu tämä. Kyllä blogilla voi ja saa tienata, mutta toki toivoisin useamman bloggarin miettivän, mistä ne rahat tulevat ja millaisia tuotteita mainostetaan. (Esim. ketjukauppojen Bangladesh-tuotanto…) Tässä tapauksessa ei liene mitään ongelmaa. :)

  Vastaa
  • Henriikka 9.6.2013

   KIITOS! Itsekään en näe blogilla tienaamisessa mitään ongelmaa, kunhan juttu on läpinäkyvä ketju, eikä sellaista salailua. Olen Olivian suuri fani, mikäs siis oliis parempaa! Jee.

   Vastaa
 4. iduska 4.6.2013

  Onneksi olkoon! Kuulostaa kivalta yhteistyöltä ja olen varma, että osaat pitää oman blogisi sellaisena kuin haluat :) enkä ole itse kokenut ikinä negatiivisena sitä että joku blogillansa vähän tienaakin, päin vastoin. niitä toteutustapoja löytyy toki sitten monenlaisia.

  Vastaa
  • Henriikka 9.6.2013

   Minäkin uskon, jos noin itsekeskeisesti voin asian ilmaista. Toteutustapoja on yhtä paljon kuin ihmisiä. Sen ainakin tiedän, että aion harkita asioita aina tuhatviissataa kertaa. Kiitos kivasta kommentista.

   Vastaa
 5. Rosa Marie 4.6.2013

  Ihana tää blogi! c: oli pakko liittyä lukijaksi, ja tän blogin nimi ja tausta sopii niin hyvin yhtee c;

  day-on-the-highway.blogspot.fi

  Vastaa
  • Henriikka 9.6.2013

   Voi kiitos! Minäkin niin kovasti pidän tästä taustastani, josta saan kiittää ystävääni Villeä. Tervetuloa joukkoon iloiseen.

   Vastaa
 6. Naava 5.6.2013

  ihana postaus jälleen :) en tiiä mite selviän 8 päivää ilman blogiasi ku huomenna alkaa rippileiri ja oon siellä töissä. varmaa sit ku kotiudun ni syöksyn koneen äärelle lukemaa kaiken mitä oon missannu :D

  Vastaa
  • Henriikka 9.6.2013

   No voi kiitos Naava! Uskon, että pärjäät hyvin. Riparilla sulla ei varmasti edes tule mieleen koko mun blogi. Tervetuloa taas takaisin lukemaan, kunhan pääset leirihumusta.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.