Vanhat takit ja anorakit.

Kirpputoreilta kannattaa etsiä anorakkeja. Niitä lähtee monesta paikasta mukaan muutaman euron hintaan ja niitä on tarjolla paljon: Anorakki-aikakauteen kyllästyneet myyvät ja lahjoittavat uniikkikappaleitaan pois vuosien jälkeen. Violetteja, keltaisia, mustia.. Anorakkeja on helppo muokata omannäköisiksi, niihin voi ommella nappeja, hihamerkkejä ynnä muuta, mutta ne ovat mukavia ja mukavannäköisiä ihan sellaisenaankin. Itse löysin kuvissa esiintyvän keltaisen anorakin lauantai-aamuna Valtterin kirpputorilta Vallilasta euron hintaan. Ostin sen itse asiassa Jannelle levynjulkkari-keikan kunniaksi (jee), mutta miksipä sitä ei miehensä vaatteita voisi lainata. Illalla alkaa olla jo melkoisen kylmiä hetkiä ja bussia odotellessa on ihana vetäistä päälleen jotain, minkä alle mahtuu melkein tekemään majan.
Kouluton päivä! Lähden etsimään mikroa. Nauttikaa elämästä ja ei mitään turhia stressejä. Ja anorakeista innostuneiden kannattaa kysäistä myös vanhemmiltaan, josko joku vanha kappale löytyisi vaatevarastoista.
Henriikka

3 kommenttia

 1. Anonymous 5.9.2011

  Heips! Mistä nuo täydelliset kengät? Onko tämän syksyn ostos? :)Ihanat<3

  Anni

  Vastaa
 2. Henriikka 5.9.2011

  Helou Anni! Kyllä vain täydelliset ne ovatkin, mutta ne on kyllä ostettu jo viime talvena. Bianco footwear mun mielestä kuitenkin tarjoilee niitä edelleen. Oisivatko maksaneet jotakin 80 euroa. (aitoa nahkaa)

  Vastaa
 3. Anonymous 6.9.2011

  OI suuntaan siis Biancoon! Kiitos tästä! :)

  Anni

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.