Kun Chigago kuoli. Ja Vallila.

Kaikkien luonnostekstien perukoilta löysin marraskuisen asukokeilun: vanhat kunnon lappuhaalarit! Smithy’sin kuluneet, vaaleat farkkupökät löytyivät Valtterin kirpputorin jäähyväiskerralta hurjaan kahden euron hintaan. Jo Lontoon vintagakauppoja kiertäessäni olin pitänyt silmäni auki perinteisten lappuhaalarien kohdalla, mutta oikeita ei osunut silloin kohdalle. Ainahan farkkuhaalareissa takapuoli näyttää suurelta laatikolta (miksi olen etsinyt tätä vaatekappaletta?), mutta Lontoon haalarit kasvattivat pyllyn suorastaan omaksi planeetakseen. Onneksi Valtteri pelasti taas kerran.

Mutta eipä pelasta enää. Valtterin kirpputorin lopettamisen suhteen olen vielä siinä kriisin vaiheessa, että kiellän tämän tosiasian totaalisesti. Kun siirryn varsinaiseen suruvaiheeseen, tarvitaan paljolti nenäliinoja, lohtua ja kasoittain irtokarkkeja. Koko identiteettini on kehittynyt tämän legendaarisen kirpputorin päälle. Joku voi pitää kyseistä suht huterana pohjana, mutta minä jään rakkaudella muistamaan Valtteriani.

Henriikka

14 kommenttia

 1. Aada 12.1.2013

  Siis että mitä? Onko Valtsu lopetettu? Mihin mä nyt teen mun kesäkirppisretkeni? Onko toi suurkirppis Lanttila jo toiminnassa?

  Snif! :/

  Vastaa
  • Henriikka 26.1.2013

   Lanttila on jo olemassa, mutta se on itsepalvelukirppis, joten ei ehk ihan sama kuitenkaan. Itken Valtsun vuoksi hartaasti.

   Vastaa
 2. Anonymous 12.1.2013

  ootpa kaunis!

  Vastaa
 3. Jenna 13.1.2013

  Ootko tehny mallinhommia koskaan? Oot tooooosi kaunis! Teijän hääkuvat on ihanimpia ikinä ja sain yhen superkivan vinkin sieltä jonka pistin visusti taskuun ;)

  Vastaa
  • Henriikka 26.1.2013

   Muutamia satunnaisia amatööri-hommia oon tehnyt, mutta en mitään sen kummempaa. Ei tällaisella 158 senttiselle taida mallin hommia oikein irrota. Ja hei, mahtavaa että vinkki irtosi hääjutusta. Tsemppiä järjestelyyn! (olettaen että oot menossa naimisiin)

   Vastaa
 4. hheidi 13.1.2013

  Heippa! Ollaan siskon kanssa lähdössä viikonlomailemaan helsinkiin ja yövytään hakaniemessä niin osaisitko neuvoa lähimmät ja parhaat kirpputorit? :)

  Vastaa
  • Henriikka 26.1.2013

   VOI ETTÄ, taidan olla auttamattomasti myöhässä. Hakaniemessä on ihana Fida ja sitten Arabianrantaan mennessä Hämeentietä pitkin löytyy Sörnäisten Fida, Metkan kirppis ja Vastuunkantajien kirpputori. Kannattaa myös tsekkaa onko jäähallin kirpputori auki keskustassa. Kirppikset on aika hajallaan täällä, joten kannattaa ehk vaan googletella ja etsiä.

   http://www.kirpputorihaku.com/ Tämä on passeli hakukone.

   Vastaa
 5. Hanna 16.1.2013

  sulle kyllä sopii kasari/ysäri vaatteet mielettömän hyvin :)

  Vastaa
  • Henriikka 26.1.2013

   Kiitos Hanna. Ja tiedäks, että sulle sopii mikä vaan.

   Vastaa
 6. Sisko 19.1.2013

  Mitä?! Ei enää kesäisiä kirppisreissuja Valtteriin? Eiii!

  Vastaa
 7. Anonymous 10.8.2013

  Kivat kuvat ja kiva asu :)

  Vastaa
  • Henriikka 22.8.2013

   Voi kiitos kovin paljon. Mukava, kun joku käy kommentoimassa myös vähän näitä vanhempia juttuja.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.