Tavastian katon alla

Joskus kuvat jäävät vellomaan johonkin bittiavaruuteen. Niin kävi tällä kertaa, kun joskus keväisenä päivänä kävin katsomassa, kuinka lempibändini sopeutuu Tavastialle. Päiviä kului ja odotin sopivaa tunnelmaa julkaista muutama keikkakuva, mutta sitä tunnelmaa ei heti tullutkaan. Sitten jätin hetkeksi sivuun ja unohdin. Nyt jo kesäkuun valjetessa löysin kuvat luonnoksista, eikä ehkä ennen tätä olekaan ollut parempaa hetkeä.
Muistan tarkasti, kuinka kauniisti laulu kaikui ja saksofoni soi. Muistan kuinka hypin ja tanssin eturivissä, ja tuntui kuin olisi kesän ensimmäinen päivä. Siitäkin huolimatta, että pihalla satoi.
Henriikka

6 kommenttia

 1. AINO 12.6.2012

  Oi vitsiläinen kun oli kyllä mahti keikka! Yleisö oli kyllä ärsyttävän jäykkää mutta Olivia ♥ Ja koko bändi ♥ Loistavuutta! Pöllin Tavastialta julisteenkin joka komeilee nyt kehystettynä huoneeni seinällä :-D

  Vastaa
  • Henriikka 15.6.2012

   Oli kyllä erittäin hyvä. Minä en huomannut jäistä katsomoa, kun tönötin eturivissä. Olivia se vasta on maailman ihanin nainen.

   ps. minullakin on juliste! psst. kaksi julistetta!

   Vastaa
 2. hanzykka 12.6.2012

  Mä harvemmin kommentoin blogeihin mitään, mutta sun blogiin oli aivan pakko! oon uus lukija ja tykkään ihan sikana sun tavasta kirjottaa! tollasta rentoo tekstiä kivojen kuvien kera :)) uus lemppariblogi! :)

  Vastaa
  • Henriikka 15.6.2012

   Iloitsen suuresti kommentistasi. Kiitos ja toivotaan että viihdyt jatkossakin. Mukavaa kesää!

   Vastaa
 3. Anonymous 15.6.2012

  Olis kiva jos mainitsisit vielä että minkä niminen bändi on kyseessä? =)

  Vastaa
  • Henriikka 15.6.2012

   The Do, oudolla o:lla kirjoitettuna. Lisäinfoa löytyi tuolta ”keväisenä päivänä” -linkin takaa ja joku biisikin.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.