Eilinen oli onnellinen.

Perjantai 19.7.2013 klo 18.30, Galleria Gjutars


Taas olisi aika ilonpidon. Viime vuoden tapaan Tikkurilan idylliseen Galleria Gjutarsin puutarhaan nousevat tunnelmalliset lyhtyjuhlat. Tiedossa on kynttilöitä, luonnonkukkia, värikkäitä paperilyhtyjä, musiikkia, tanssia, pikniktunnelmaa, taidetta ja ihania ihmisiä. Illan aikana musisoivat Hermanni Turkki (noin klo 19) ja Viitasen Piia duo (noin klo 22).

Ruokailu toteutetaan yhteisvoimin. Tuo pöydän jatkeeksi leipomuksia, naposteltavaa, juotavaa tai mitä haluatkin. Viininsä ja kuohuvansa jokainen voi kustantaa itse ja nauttia kohtuudella sivistyneessä hengessä kippistellen. Viinilaseja löytyy. Oma viltti helpottaa nurmella kellimistä.

Tuo mukanasi myös lyhty. Näin kesäillan hämärtyessä juhlahumu jää paikan päälle lukuisten liekkien loistaessa. Huom! Tarkoitus ei ole nyysiä teidän lyhtyjä, vaan saatte kyllä viedä ne takaisin. Voit tuoda mukanasi myös avecin tai vaikka useamman. Juhlat ovat kaikille avoimet.

Mikäli mielesi halajaa esiintyä, olisi suuri ilo ja kunnia saada juhlakansan keskellä laulua, tanssia, teatteria, runoja yms. Showkynnys olkoon matala.

Simojoen pariskunta majoittaa katottomat. Aloittakaamme polvirukous hyvän sään puolesta. Tervetuloa.”Ymmärtänette ehkä, miksei eilen kuulunut juttujani. Olen ollut hiukka kiireinen kekkereiden kanssa, joita myös Lyhtyjuhliksi kutsutaan. Kun jaksatte malttaa, pääsette taas kuvien kautta juhlahumuun, värikkäiden viirien alle. Mutta nyt minä otan kahvin ja keitän itselleni kattilallisen makaronia. Menen nukkumaan hartaasti, enkä mieti kuin itseäni. 
Että minä rakastan juhlia.
-Henriikka

EDIT: Hups. Tänäänhän on myös blogin 2-vuotispäivä. Juhlikaamme sitä myös!

8 kommenttia

 1. Anonymous 20.7.2013

  ihana ilta! olet mainio juhlien järjestäjä.

  Vastaa
  • Henriikka 27.7.2013

   Voi kiitos kovasti. Kylläpä tätä nyt jää miettimään, että kukahan kommentin takana mahtoi olla.

   Vastaa
 2. Lusikka 20.7.2013

  Oi en malta odottaa kuvia!

  Vastaa
  • Henriikka 27.7.2013

   Saamasi piti runsain mitoin, olkaattes hyvät! Toivottavasti ilahduit.

   Vastaa
 3. Enna Henriksson 21.7.2013

  <3 <3 <3 !!

  Vastaa
 4. MademoiselleSaara 21.7.2013

  nää lyhtyjuhla-postaukset on ehdottomasti lempipostaukseni koko blogihistoriastasi. <3
  en malta oottaa että saan nähdä lisää kuvia teidän tän vuoden ihanan tunnelmallisista juhlista!

  Vastaa
  • Henriikka 27.7.2013

   Voi että miten mukava kommentti. Otan sanasi sydämeeni ja hymistelen niitä. Toivottavasti juhlakuvat eivät pettäneet tälläkään kertaa.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.