Terveisiä taivaan valloille!

4 kopio

Viiletin viikonlopun Tukholmassa. Niin kliseistä kuin se onkin, niin Ruotsissa paistoi aurinko täydeltä terältä, kun taas aamulla palatessamme Helsinkiin oli viluista ja pelkkää pilveä.

Äsken pyöräilin treeneistä kotiin ja sään herra ampui ilmakiväärillä pilviin reikiä niin, että vettä valui rei’istä putouksina päälleni. Optimistinen sisimpäni rallatti ja pyöräili iloisesti, todellinen luontoni märehti kiukuspäissään. Sujautin käteni taskuun ja näytin siellä salaa keskisormea taivaan valloille.

5 kopio2 kopio

Lauantaina paistoi. Minulla oli päälläni ihana, joskin hippasen humoristinen asu. Keltavalkokuvioitu paita ja liehuvat, lyhyet sortsit samalla kuviolla. Kutsukaa vaikka kesäpyjamaksi, sillä asu oli mukavan vilpoisa Tukholman helteessä.

Olin unohtanut ottaa sukkia mukaan reissuun, ja kuvat on otettu ennen kuin olen ennättänyt kauppaan ostamaan sukkia, joiden varret eivät pilkottaisi rumasti kengistä. Toisaalta nykyään kaikkea voi selittää tyylivalinnaksi.

1 kopio3 kopio

Asukokonaisuuteni oli hyväntuulinen ja hauska. Pukeudun nykyään liian vähän hauskasti. Paita eivätkä sortsit imarrelleet minua yhtään. Sopii tosin miettiä, miksi imartelevuus tarkoittaa lähes aina sitä, että näyttää mahdollisimman pitkältä ja laihalta. Näytin omasta mielestäni aika veikeältä, ja onhan siinä jo itseisarvoa.

Eräs minua puolta pidempi ja puolta laihempi kaupanmyyjä kehui vuolaasti vaatteitani. Sanoi rakastavansa keltaisen värin iloisuutta. Olimme molemmat yhtä mieltä siitä, että etenkin kesällä kannattaa pukeutua juuri niin kuin itseä lystää.

Aurinkoista viikkoa kaikille.

-Henriikka

sortsit ja paita / Samsoe & Samsoe (saatu), kengät / Vagabond, korvikset / kun tietäisin!

7 kommenttia

 1. Heidi Pii 11.7.2016

  Sanoitpa muuten ”imartelevasta asusta” juuri sen, mitä itsekin yritin taannoin blogiin muotoilla. Ajatus venyi lauseiksi ja kappaleiksi ja romaaniksi, enkä sitten julkaissut epämääräiseksi jorinaksi mennyttä tekstiä lainkaan. Mutta sun lause sisältää oikeastaan koko pointin, jonka olisin halunnut osata sanoa: ”Miksi imartelevuus tarkoittaa lähes aina sitä, että näyttää mahdollisimman pitkältä ja laihalta.” Niinpä. Tuo asu imartelee erityisesti sun luonnetta ja hiusten+ihon sävyä. :) Nappivalinta, kaikin puolin.

  Vastaa
 2. Tuija Rajala 11.7.2016

  Hyvä asenne sulla vesisateelle. Kaunis toi keltainen asu, minusta väri sopii sinulle.

  Vastaa
 3. Kuutamolla 12.7.2016

  Moi! Teillä oli siellä Norjan reissulla mukana joku ruoanvalmistuspannu, joka toimi kaasulla? Osaatko sanoa, missä sellaisia myydään? :)

  Vastaa
  • Henriikka 11.10.2016

   Heippa,

   uskoisin, että tarkoitat trangiaa? Trangioita myydään ainakin monissa ulkoilu/eräilykaupoissa, kuten Partioaitassa. Myös netistä löytyy varmasti joka lähtöön. Toivottavasti löydät itsellesi sopivan. Partioaitan väki auttaa ainakin mielellään.

   Vastaa
   • Henriikka 12.10.2016

    Eikun tarkoitatko sitä suurta levyä ja kaasua? Itse asiassa en tiedä! Se oli lainassa kälyn miehen isältä.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.