Parasta oli se valkosipulileipä

Talvi on surkaa aikaa muotibloggaajalle, joka on keskinkertainen valokuvaaja. Tai jonka vakkarikuvaaja on keskinkertainen. Valoisaa aikaa on ehkä kolme tuntia, jolloin päivän asu pitäisi saada kuvattua, jolloin pitäisi hienot maisemat saada kuvattua, jolloin pitäisi saada kaikki yksityiskohdat ja inspiraationlähteet kuvattua. Toivon kuitenkin kuvista olevan jotain iloa ja inspiraatiota, edes jollekin.
Talvi ja etenkin joulunaika on kuitenkin otollista aikaa ravintolailloille. Kesällä voi mennä piknikillekin, mutta talvella nauttii sisätiloista. Sitä voi mennä yksin tai kaksin, tai kasaantua pitkän pöydän ääreen kera kahdeksankymmenen muun. Höpöttelyä, hyvää soossia ja monta tuntia muutamassa minuutissa. Maljan kohotusta kaikelle kliseelle, kuten ystävyydelle, ”meille” ja ikuiselle rakkaudelle. Eikä haittaa, että lähes aina parasta on se alkupalaksi tarkoitettu valkosipulileipä.

Siinä oli taas kimallusta (kirpputorilta!), ruttuisia kauluspaitoja, kauniita juomalaseja ja pikkuriikkisiä hetkiä, joita nappasin Kellarin Krouvissa. Aika olisi myös mennä parturiin, ainakin itse inspiroiduin. Takaisin piparinleivontaan. Kun se on niin ihana tulla tänne kertailemaan arkensa huippuhetkiä ja jättää kertomatta, kuinka paha mikreeni on juuri ollut kolme päivää päällä ja kuinka suuren osan ajasta vietän myymällä ihmisille keraamisia joulupukkeja ja kuusenmuotoisia hattuja. Elämäähän se on sekin.
Henriikka

3 kommenttia

 1. frey 10.12.2011

  Eksyin ekaa kertaa blogiisi ja taidan palatakin. Olet varmaankin ensimmäinen (muoti)bloggaaja, jonka blogia selatessa ei alkanut ärsyttää. Piristävää!

  Vastaa
 2. Anonymous 11.12.2011

  oivoi mikä blogi! ihastuin palavasti. oon nyt monta tuntia lueskellut tätä ja aion huomenna jatkaa samalla innolla ja jatkossakin. voih♥

  olet hurjan kaunis ja sulla on älyttömän ihana tyyli kirjoittaa! :)

  kaunista joulua sinulle!

  Vastaa
 3. Henriikka 12.12.2011

  Fery ja anonyymi: AIVAN IHANIA KOMMENTTEJA. kiitos! tuollaisten avulla jaksaa ne päivät, kun hirveä migreeni ja pää meinaa tipahtaa. Teitte päivän.

  Ja hah, hyvä kun ei ärsytä ja toivottavasti ei jatkossakaan. Ai että on mukava kun muutama lukijoista jaksaa rustata jotakin kommenttilootaan.

  Kaunista joulua teillekin!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.