Lappuhaalarit, SWEET!

How cool is she! Ja kuinka jäätävän magealta hän näyttääkään lappuhaalareissa. Ollappa tummaihoinen, omistaappa noin kauniit nilkat. Omistaappa tuollainen asenne. Kuvissa lontoolainen, New Yorkissa asustava Karen, yksi lempibloggaajistani 
Lappuhaalarit ovat taas muodissa 90-luvun palattua kuvioihin ja kauppojen hyllyille. Olen sen verran muodista jäljessä, ja kai näin myös muotia edellä, etten ole pitänyt taukoa lappuhaalareista koko elämäni aikana. Tepsuttelin ensimmäisenä päivänä kouluun farkkuhaalarisortsit päällä, isän kanssa käsi kädessä tietysti. Toisella luokalla sain kinuamisen jälkeen kirkkaanturkoosit haalarit ja myöhemmin ala-asteella myös sellaiset perinteisemmät versiot. Rippikoulun jälkeen H&M:n hyllyiltä löytyivät taas mustat kokopitkät. Sitten tulivat muotiin kaikenmaailman lappuhaalarisortsit ja -hameet, joiden kanssa olin tietysti sujut samantien. Nyt ysärin palatessa olen onnistunut haalimaan kaappiini yhdet Smithy’sin versiot ja pari vuotta sitten Taiwanin tuliasina toin Suomeen upouudet Leviksen haalarit. 
Pilliversioita olen kuitenkin kaivannut kaiken aikaa. Leveälahkeisissa haalareissa vajaa 160 sentin pituuteni lysähtää alle metriin. Tänä keväänä Arabianrannan katufestareilta löytyivät täydelliset, mutta jouduin surukseni huomaamaan lantioni olevan niihin pikkuisen liian leveä. Niinpä ne saivat blogikirppiksen kautta uuden omistajan. Pitäisikö jatkaa etsintää vai hurauttaa ompelukoneelle nuo Leviksien lahkeet kapeiksi? 
On meillä täällä niin suuria ongelmia ratkottavaksi, ai että.
-Henriikka

10 kommenttia

 1. Elina 20.6.2013

  Joko oot keksinyt, millaisen tempauksen järjestät meille nyt, kun 1000 lukijaa meni rikki? :)

  Vastaa
  • Henriikka 20.6.2013

   OLEN! Vähän tässä vielä suunnittelen sitä. Toivottavasti se miellyttää!

   Vastaa
 2. Anonymous 20.6.2013

  noi haalarit on todellaki ihanat! :))

  Vastaa
 3. ROOSA 20.6.2013

  Itse ostin kapeat lappikset ellokselta. Siellä on koko ajan niitä aleja joten omat makso alle 20!

  Vastaa
  • Henriikka 28.6.2013

   Oi oikeesti! Täytyypä tsekkailla läpi elloksen sivut. Kiitos vinkistä.

   Vastaa
 4. Inka 20.6.2013

  Ihanat haalarit! Tommoset multa kyllä vielä puuttuu. Veikkaan että niissä tulee tosi leikkisä olo :)

  Vastaa
  • Henriikka 28.6.2013

   Jep. Varmaan sellainen olo, että voi tehdä mitä vaan ja rymytä missä vaan ihih.

   Vastaa
 5. Anonymous 21.6.2013

  Wow mikä nainen! :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.