Ihanasti kulahtanut Calvin Klein

Eilistä asua olisi tässä kaikessa karuudessaan. Polvista rikotut vintage-farkut ja kirppikseltä löydetty Calvin Kleinin villapaita. Juuri tälläinen kombo, jonka voisin vetäistä vaatekaapistani päälleni koska vain. Ja aina viihtyisin. 
Siistit kävelykengät olivat jalassani ensi kertaa. Haalea beige sopi muihin väreihin haaleudessaan hyvin. Kokonaisuuden sävyjä ei mielestäni voi oikein kutsua pastelleiksi, paremmin niitä kuvaisi sana ”kulahtanut”. Kulahtanut on adjektiivina saanut liian negatiivisväritteisen kuvan, sillä esimerkiksi tässä tapauksessa kulahtanut toimii hyvin. Sitä päivää tuskin nähdään, että minua nähtäisiin Calvin Kleinin uudessa villapaidassa. Tälläiset somat nostalgiset, vaarin vanhat ovat enemmän kotonaan minun garderoopissani. 
 Hiuksiani en ole värjännyt sitten prosessin, kun vaalensin viime talven tumman kuontalon takaisin omaan sävyyni. Nyt alkaa tummia talvihiuksia kuitenkin puskea vaalean hiuksen keskeltä ja olen pohdiskellut mitähän sitä päällään tekisi. Ehkä en mitään. 
Viikko on ollut mukava, mutta pitkä, niin kuin väsyneistä silmistä näkyy. Toivotan teille hyväähyvää perjantai-iltaa ja palaan keittiöön leipomaan kinkkupiirakkaa. Muistakaa nauttia viikonlopusta.

Henriikka
Ps. Mahtavaa käsiposeerausta, kun huomasin jalassani olevan suht tökeröt ruskeat sukat. 
Haha, olisitteko huomanneet?
farkut/kirppis(Weekday-vintage), villapaita/kirppis(Calvin Klein), kengät/Tamaris

6 kommenttia

 1. Korvistyttö 12.10.2012

  miten ihmeessä teet tommosia villislöytöjä, toi paita on ihana!! :-D ja miten sinulle sopii jopa myös likasen näkönen tukka. voisin nimetä sut mun tyyli-idolikseni än yy tee nyt.

  Vastaa
  • Henriikka 20.10.2012

   Teen liikaakin villislöytöjä… Omistan niitä aivan liikaa, kymmeniä. Kamalaa! Vaikkakin tosi ihanaa. Likainennäköinen tukka, haha mitä rehellisyyttä, sillä likaiseltahan se juuri näyttää. Oot kyllä mainio.

   Vastaa
 2. Lusikka 12.10.2012

  Oi mitkä farkut! Jotenkin olen ihan fiiliksissä vaaleistavanhoistarevityistä!

  Vastaa
  • Henriikka 20.10.2012

   NIIN MINÄKIN. Vaaleat ovat niin piesseet tummat minun maailmassani. Harmi että talvi on vähän kehnoa aikaa revityille.

   Vastaa
 3. Nyrha 13.10.2012

  Tuo Calvin Klein on ehkä maailman ihanin! Mikään ei voita kulahtaneita villapaitoja :)

  Vastaa
  • Henriikka 20.10.2012

   Melkein yhtä ihana kuin Mikki Hiiri -kellosi…. :-)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.