HELSINKI DESIGN WEEK 2013

Pohjoismaiden suurin designtapahtuma Helsinki Design Week on taas startannut. 12.9.-22.9. järjestettävä designfestivaali juhlistaa arjen muotoilua ja keskittyy tänä vuonna yhä enemmän myös muotiin, viestintään ja musiikkiin.

Näyttelyitä, työpajoja, studiovierailuja ja muita osatapahtumia järjestään ympäri kaupunkia, jonka lisäksi Kaapelitehtaalla pidetään suuri Design Market ja Messukeskus avaa ovensa Habitare-messuille.

Jos voisin valita, tyhjentäisin kaikki 11 päivää duunista ja koulusta ja säntäilisin tapahtumasta toiseen. 120 osatapahtuman sekaan mahtuu vaikka minkälaista showta ja väkertelypajaa. Kaiken keskeltä yritän raivata aikaa ainakin seuraaville:

DESIGN MARKET 
la 14.9 – su 15.9. klo 11-17 // Kaapelitehdas
Tallberginkatu 1 C 15

Sekä suuret että pienet design-alan yritykset kokoontuvat myymään tuotteitaan Kaapelitehtaalle. Tsekkaa esimerkiksi seuraavat:

2 or by YAT
Bagnanas
Costo
Finnish Design Shop
Ivana Helsinki
Kaksitvå
Kativee
Lumoan
Month of Sundays
My o My
Never Never Collective
Paloni
Pino
Polkka Jam
Private Case
R/H
Roots Cultural Movement
Tikau

HUONEKALUJA, SISUSTUSTAVAROITA, VAATTEITA, LEHTIÄ, KIRJOJA, KUKKIA, KAHVIA, VIINIÄ, LOUNASTA, MUSIIKKIA

Vapaa pääsy.

HABITARE-messut
to 18.-su 22.9. // Helsingin Messukeskus

Suomen suurin huonekalu-, sisustus- ja designtapahtuma esittelee uudet innostavat muodot, värit, materiaalit ja sisustustrendit.

ke 18.9.2013 klo 13-18 // Savoy-teatteri


Helsinki Design Week kutsuu Savoy-teatteriin tämän hetken kiinnostavimpia ajattelijoita ja tekijöitä kertomaan unelmistaan.

Puheenvuorot mm. innovaattori Daan Roosegaardella, muotoilija Ilkka Suppasella ja markkinoinnin asiantuntija Andreas Rosenlewillä sekä ekonomisti Sixten Korkmanilla. Moderaattorina Katja Lindroos.

Liput Lippupalvelusta, www.lippupalvelu.fi/event/115821. HUOM! Opiskelijoilla aivan hurja ale.to 19.9 – pe 20.9. // Creative studios around Helsinki

Luovat ja innovatiiviset toimistot ja yritykset avaavat ovensa koko kansalle. Järjestettyjä kierroksia järjestetään molempina päivinä, sekä pyörä- että julkisen liikenteen kierroksina. Uijui, miten kivaa.

14.9 – 22.9 // Tulli- ja pakkahuone
Katajanokanlaituri 5, 00160 Helsinki

Finnish Design Shop esittelee ja myy uutustuotteitaan Katajanokalla. Lisäksi huoneelta löytyy Above-näyttelykokonaisuus. Sen minä vaan sanon, että Tulli-ja Pakkahuoneelle kannatta mennä. Se on upein

Lisää Helsinki Design Weekin vinkkejä löydät näistä blogeista:
Pakenen viikonlopuksi lomailemaan Joensuuhun, mutta palaan sunnuntaina, jotten missaa Design Markettia. Siellä nähdään!
-Henriikka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.