Kesän toka ja vika häätyyli

_MG_0053 kopio

Eiliset yökuvat olivat tunnelmaltaan huippuja, mutta valoisuusasteeltaan niin hämyisiä, että laitan muutamat päiväsajan kuvat jakoon. Selvisin tämänkin kesän ostamatta uutta mekkoa, hurraa sille!

Pitkä, vaaleanpunainen leopardimekkoni ajoi kesän toisen ja viimeisen häätyylin virkaa. Elokuulle tupsahti vielä rakkaan ystävän hääkutsu, mutta samalla viikonlopulle on jo lennot ja majoitukset Frankfurtiin hankittuna, joten joudun nyyhkien jäämään niistä sivuun. Onneksi Saksan-matka työporukan kanssa kuulostaa myös ihan keskinkertaiselta. Viinitiloja ja sen sellaista.

_MG_0042 kopio_MG_0131 kopio

Mekko on ystävän tai valmentajan, ihan tilanteesta riippuen. Huutelin Punavuori kierrättää -Facebook-ryhmässä juhlamekon perään ja Kanerva kehotti tulla penkomaan hänen vaatekaappiaan. Lainasin itse samoihin häihin serkulleni mekkoa ja sain itse ihanan lainamekon muutaman päivän varoitusajalla. Lainaaminen kunniaan!

Äitin ja siskon avustuksella saatiin ranskanlettikeesi hiuksiin (riitahan siitä meinasi syntyä, mutta lopulta rauha löytyi taas perheeseen). Totta puhuen meinasin jättää hiukset auki ihan sellaisinaan, sillä ystäväni Elina, tuttu kampaajani Elielin Napsista, laittoi ennen lomaa hiuksiin hopeaa. Niin hienot.

_MG_0113 kopio _MG_0107 kopio

Mutta nyt istun Kuhmon kesämökin tuvassa ja kuuntelen pöytään kolahtavien noppien ääntä. Sisarukset pelaavat jatsia, ja tekisi mieli jo lopettaa kirjoitushommat. Alkaa saunanlämmitys ja laskevan illan tunnelmointi. Huomenna pakkaamme rinkat ja suuntaamme koko sisaruskatraalla Suomussalmen Hossaan vaeltamaan.

Iloa!

-Henriikka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.